Witam moje Drogie
ja dopiero wróciłam niedawno. Wszystko w lokalu wysprzątane. Zostało już niewiele.
KasiaMarysia też mi się zdaje, że to jakiś błąd. Moje dziecko w 11t5d według OM miało 8,2 cm. I nam się termin przesunął z 1 września na 20 sierpnia. Wydaje mi się niemożliwe, że ciąża młodsza u Ciebie. Może się przejęzyczyła, a chciała powiedzieć starsza?? podała datę? Poza tym nawet jeśli okazałoby się, że ciąża o tydzień młodsza to to nie jest żadna tragedia. To są i tak umowne daty, bo mało która kobitka rodzi w terminie
za bardzo się stresujesz, a Dzidzia razem z Tobą :* a co do tego, że Maluszek śpi ciągle to zwróć uwagę, że niemal każda z nas po badaniach mówi, że Bączek spał i trzeba było się nagimnastykować, żeby współpracował, więc tym też się nie martw
widać lubi spać
cieszyć się będziesz jak się urodzi i mu tak zostanie
Acgug ja z czystym sumieniem mogę Ci polecić z całego serca krem Iwostin Hydratia z ceramidami. Dostępny w aptece. W niektórych aptekach nawet 40 zł, ale w innych można znaleźć już za 27zl. Ja miałam bardzo długo problemy z cerą. Aż do momentu kiedy zakupiłam ten krem. Okazało się, że powodem mojej strasznej cery było okropne przesuszenie, a wszystkie kremy przeciw trądzikowe tylko to pogłębiały. Odkąd używam tego kremu mam święty spokój z zaskórnikami, wypryskami i innymi niespodziankami, a cera nawilżona idealnie. Poczytaj sobie na wizażu
Martya na popękane kąciki ust i spierzchnięte usta rewelacyjny jest balsam do ust Tisane, również dostępny w prawie wszystkich aptekach. Nie drogi bo ok.7 zł. Można kupić w "słoiczku" i nakładać palcem, lub w bardziej higienicznej wersji w pomadce
Polecam!