reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

KasiaMarysia, zabardzo się negatywnie nakręcasz. Najlepiej idź do innego lekarza i będziesz spokojniejsza. Co do książeczki ciążowej to dostałam ją na pierwszej wizycie.

Dziewczyny, jaka różnica usg3d, a 4d? I kiedy mogę je zrobić? Czytałam, że około 200zł kosztuje to nie dużo. A chciałabym z M i z dziewczynkami się wybrać :)

reklama
KasiaMarysia, zabardzo się negatywnie nakręcasz. Najlepiej idź do innego lekarza i będziesz spokojniejsza. Co do książeczki ciążowej to dostałam ją na pierwszej wizycie.

Dziewczyny, jaka różnica usg3d, a 4d? I kiedy mogę je zrobić? Czytałam, że około 200zł kosztuje to nie dużo. A chciałabym z M i z dziewczynkami się wybrać :)
Kiedys slyszalam,ze na takie usg najlepiej wybrac sie kolo 20 tc bo wtedy najlepiej widac.

Może ma któraś z Was suchą cerę? Czym smarować taką skórę? Ja zawsze mialam raczej normalną, a teraz jest sucha i się łuszczyca na policzkach i szczypie po myciu. Czym nawilzac?

Może ma któraś z Was suchą cerę? Czym smarować taką skórę? Ja zawsze mialam raczej normalną, a teraz jest sucha i się łuszczyca na policzkach i szczypie po myciu. Czym nawilzac?
Nawet mi nie mow bo cale uda mam takie. Az mi naczynka od drapania popekaly na nogach. Nigdy tak nie mialam i tylko na udach mam taka skore. Okropna.

Ktora kusila wczoraj krowkami? Wyslalam M po woreczek:)

Nawet mi nie mow bo cale uda mam takie. Az mi naczynka od drapania popekaly na nogach. Nigdy tak nie mialam i tylko na udach mam taka skore. Okropna.

Ktora kusila wczoraj krowkami? Wyslalam M po woreczek:)
Ja mam cyrk na twarzy. Strasznie przesuszona skóra. A mówiłaś o tym swędzeniu lekarzowi?
Ja zjadłam bake rollsy z herbatnikami oblanymi czekoladą, a wcześniej surowke z kiszonej kapusty. Pychaaaaaa

Acgug, ja używam kremu NIVEA odświeżający krem nawilżający na dzień i drugi mam na noc.

20tc? To dla mnie długo. Myślałam, że można na takie usg wybrać się 15/16tc.

reklama
Do góry