Tosia2210
Fanka BB :)
O ja się wybieram na 4D chcę zabrać córę bo jest ciekawa wszystkiego
My z mężem też chcemy na takie usg jechać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O ja się wybieram na 4D chcę zabrać córę bo jest ciekawa wszystkiego
Kasia, ciesze się że wizyta udana
Aluś, oby ból przeszedł.
Ja wizytę będę miała w 16tc ciekawe czy ginekolog zobaczy kogo mam pod sercem. Chciałabym zacząć do maleństwa po imieniu mówić. Zastanawiam się też nad USG 3D. Nie wiem czy warto iść.
Dziewczyny macie już karty ciąży?
Mi w 6 juz zalozylDziewczyny macie już karty ciąży?
Kornela, dziewczynkę chcemy nazwać Natalia, a chłopca Igor
Dziewczyny, przesądy przesądami, ale poczęści wierze. Moja starsza córka nie płakała, a darła się po urodzeniu. Mojej szwagierki mąż dowiedział się, że córkę mamy to straszna zazdrość była. Moje dziecko zostało zauroczone. Nic nie pomagało. Dopiero jak dziadek mojego męża posypał solą małą, to od razu jak ręką odjął. Już mała mi się nie darła. Możecie nie wierzyć ale wierze. Tak samo do chrzcin moje dzieci do lusterka nie patrzyły, bo wierze w to że nie powinno