reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Aluska nie slyszalam o tych warsztatach....

Moze bardzo przesadna nie jestem,ale tez wierze w to,ze niektorzy maja tzw"zle oczy". Znam nam osobe,ktora podobna stawia karty przeciw komus.

Kasia, ciesze się że wizyta udana :)

Aluś, oby ból przeszedł.

Ja wizytę będę miała w 16tc ciekawe czy ginekolog zobaczy kogo mam pod sercem. Chciałabym zacząć do maleństwa po imieniu mówić. Zastanawiam się też nad USG 3D. Nie wiem czy warto iść.

my idziemy, z Olą byliśmy i mamy płytkę nagraną więc teraz też idziemy bo będzie mieć dzidzia pamiątkę :tak:

Dziewczyny macie już karty ciąży?

tak

Ja mam od 8 tyg ciazy karty.
Później poczytam więcej co napisaliście bo teraz nie mam za bardzo czasu.postaram się nadrobić wasze pisanie a narazie buziolki.super kKasia ze wizyta udana

Kurcze no nie daje mi to żyć .
Mam takie wymiary

BPD 25,2mm

FL 10,4mm

Abd 76,7mm

CRL 73,4

i chyba waga napisana ok 92,5 g ( to chyba nie możliwe)

I te wymiary odpowiadają 11w3d

Dziewczyny macie już karty ciąży?
Od 6/7tc

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
Kornela, dziewczynkę chcemy nazwać Natalia, a chłopca Igor :)

Dziewczyny, przesądy przesądami, ale poczęści wierze. Moja starsza córka nie płakała, a darła się po urodzeniu. Mojej szwagierki mąż dowiedział się, że córkę mamy to straszna zazdrość była. Moje dziecko zostało zauroczone. Nic nie pomagało. Dopiero jak dziadek mojego męża posypał solą małą, to od razu jak ręką odjął. Już mała mi się nie darła. Możecie nie wierzyć ale wierze. Tak samo do chrzcin moje dzieci do lusterka nie patrzyły, bo wierze w to że nie powinno ;)

Coś właśnie o tym zauroczeniu słyszałam ale , że jajka się przelewa.

Do góry