Trzymam :-)Dzien dobry! Ja juz w przychodni czekam na wizyte. Prosze trzymac kciuki...
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam :-)Dzien dobry! Ja juz w przychodni czekam na wizyte. Prosze trzymac kciuki...
Tysia u mnie w 8t5d małe miało 34mmWczoraj miałam wizyte. Jest ok. Maluch ma 37 mm, serducho pieknie pika.
A u mnie w 8 t i 5 d Fasolka miała 22 mm.Tysia u mnie w 8t5d małe miało 34mm
Dziewczyny a macie dziwne zachcianki? Ja jem cukierki krówki i przegryzalam mandarynkami
o fujTo nie jest dziwna zachcianka moja siostra jadla w ciazy budyń czekoladowy i wkroila do niego czosnek. Fuuuj albo raz ogórka kiszonego maczala w bitej smietanie
Dzień dobry Dziewczyny! Orientujecie się może czy podczas ciąży można robić pasemka lub baleyage? Czytałam w necie, że można bo nie przylegają do skóry ale już zdążyłam usłyszeć, że lepiej do 5 m-ca nie farbować .
Dzien dobry! Ja juz w przychodni czekam na wizyte. Prosze trzymac kciuki...
hahaha jakie zachcianki...ja nic takiego nie mam.Tylko kanapki z pomidorem mogłąbym w kółko jeść ale piekę swój chlebek na zakwasie więc nie mam aż takich wyrzutów sumienia
o fuj
zaszalałam i kupiłam w hm w końcu spodnie, dwie pary szortów i sukienkę
czechow to przez Ciebie bo mnie linkiem skusiłaś
Właśnie dzwoniłam do fryzjera (trochę lepszy w mieście) i zapytałam czy pasemka wchodzą w grę. Pani powiedziała, że tak i mnie umówiła. Poczytałam jeszcze inne fora i raczej nie ma przeciwwskazań do pasemek. Zresztą idę dopiero pod koniec marca więc to już ok 15 TC będzie.
No widzisz co osoba to info.