Acgug
Fanka BB :)
Kciuki mocno zacisniete&&&&&&Dzien dobry! Ja juz w przychodni czekam na wizyte. Prosze trzymac kciuki...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki mocno zacisniete&&&&&&Dzien dobry! Ja juz w przychodni czekam na wizyte. Prosze trzymac kciuki...
Właśnie też chcę coś zrobić z moimi włosami ale się boje.Dzień dobry Dziewczyny! Orientujecie się może czy podczas ciąży można robić pasemka lub baleyage? Czytałam w necie, że można bo nie przylegają do skóry ale już zdążyłam usłyszeć, że lepiej do 5 m-ca nie farbować .
Trzymam kciukiDzień dobry
Kasiu trzymam kciuki &&&& ja juz w poczekalni.
U mnie dziwne jest to ze mogę nom stop wahać gumę do.żucia różowa dla dzieci
GratulacjeNadrobiłam was
Wczoraj miałam wizyte. Jest ok. Maluch ma 37 mm, serducho pieknie pika. Oczywiście jakieś drożdżaki wyszły w posiewie, ale póki mam luteine nic z tym nie zrobimy. Poza tym z tego przejęcia ciśnienie u lekarza 150/80, a drugi pomiar 160/85 .... No i mam prikaz mierzyć cisnienie 3 razy dziennie. Chyba nie musze pisac ze po powrocie do domu mam 125/80? Co ja poradze ze wizyta mnie tak zestresowała. A dzis rano po przebudzeniu jeszcze niższe cisnienie ....
Kasia mój też spał aż mnie lekarz rozsmieszyl to maluch aż się wzdrygnaJa juz po wizycie. Ciąża młodsza o tydzień. Co do reszty zobaczę w książeczce, jako mam wpisane. Moje badanie tez ponad 30 min. Mały spał. Jejku co go widzę to śpi, aż zaczynam się martwić.
Ja do fartucha nic nie mam, chyba że jest w nim dentysta @)
Super, cieszę się, że w porządku :-)Ja juz po wizycie. Ciąża młodsza o tydzień. Co do reszty zobaczę w książeczce, jako mam wpisane. Moje badanie tez ponad 30 min. Mały spał. Jejku co go widzę to śpi, aż zaczynam się martwić.
Ja do fartucha nic nie mam, chyba że jest w nim dentysta @)