reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Dzien dobry! Ja juz w przychodni czekam na wizyte. Prosze trzymac kciuki...

ckai3e3kikq3p3qp.png
Kciuki mocno zacisniete&&&&&&

reklama
Dzień dobry Dziewczyny! Orientujecie się może czy podczas ciąży można robić pasemka lub baleyage? Czytałam w necie, że można bo nie przylegają do skóry ale już zdążyłam usłyszeć, że lepiej do 5 m-ca nie farbować :crazy:.
Właśnie też chcę coś zrobić z moimi włosami ale się boje.

Nadrobiłam was ;)

Wczoraj miałam wizyte. Jest ok. Maluch ma 37 mm, serducho pieknie pika. Oczywiście jakieś drożdżaki wyszły w posiewie, ale póki mam luteine nic z tym nie zrobimy. Poza tym z tego przejęcia ciśnienie u lekarza 150/80, a drugi pomiar 160/85 .... No i mam prikaz mierzyć cisnienie 3 razy dziennie. Chyba nie musze pisac ze po powrocie do domu mam 125/80? Co ja poradze ze wizyta mnie tak zestresowała. A dzis rano po przebudzeniu jeszcze niższe cisnienie ....
Gratulacje:biggrin2:
Ja tez mam nakaz mierzenia ciśnienia w domu. W pierwszej ciąży miałam gestoze i dlatego muszę pilnować ale na razie jest w normie:happy:
Pozdrawiam

Chyba większość z nas ma syndrom białego fartucha:) mi tez ciśnienie szybuje. Jakby mi mierzyl przed samym usg to chyba odrazu dostalabym skierowanie na szpital:)

KasiaMarysia23 to super wieści:biggrin2:
Głowa mi dziś pęka i kark mnie boli. Nie mogłam spać w nocy.

Ja juz po wizycie. Ciąża młodsza o tydzień. Co do reszty zobaczę w książeczce, jako mam wpisane. Moje badanie tez ponad 30 min. Mały spał. Jejku co go widzę to śpi, aż zaczynam się martwić.

Ja do fartucha nic nie mam, chyba że jest w nim dentysta @)
Kasia mój też spał aż mnie lekarz rozsmieszyl to maluch aż się wzdrygna

reklama
Ja juz po wizycie. Ciąża młodsza o tydzień. Co do reszty zobaczę w książeczce, jako mam wpisane. Moje badanie tez ponad 30 min. Mały spał. Jejku co go widzę to śpi, aż zaczynam się martwić.

Ja do fartucha nic nie mam, chyba że jest w nim dentysta @)
Super, cieszę się, że w porządku :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Do góry