reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

Dzien dobry! Ja juz w przychodni czekam na wizyte. Prosze trzymac kciuki...

ckai3e3kikq3p3qp.png
Kciuki mocno zacisniete&&&&&&

reklama
Dzień dobry Dziewczyny! Orientujecie się może czy podczas ciąży można robić pasemka lub baleyage? Czytałam w necie, że można bo nie przylegają do skóry ale już zdążyłam usłyszeć, że lepiej do 5 m-ca nie farbować :crazy:.
Właśnie też chcę coś zrobić z moimi włosami ale się boje.

Nadrobiłam was ;)

Wczoraj miałam wizyte. Jest ok. Maluch ma 37 mm, serducho pieknie pika. Oczywiście jakieś drożdżaki wyszły w posiewie, ale póki mam luteine nic z tym nie zrobimy. Poza tym z tego przejęcia ciśnienie u lekarza 150/80, a drugi pomiar 160/85 .... No i mam prikaz mierzyć cisnienie 3 razy dziennie. Chyba nie musze pisac ze po powrocie do domu mam 125/80? Co ja poradze ze wizyta mnie tak zestresowała. A dzis rano po przebudzeniu jeszcze niższe cisnienie ....
Gratulacje:biggrin2:
Ja tez mam nakaz mierzenia ciśnienia w domu. W pierwszej ciąży miałam gestoze i dlatego muszę pilnować ale na razie jest w normie:happy:
Pozdrawiam

Chyba większość z nas ma syndrom białego fartucha:) mi tez ciśnienie szybuje. Jakby mi mierzyl przed samym usg to chyba odrazu dostalabym skierowanie na szpital:)

KasiaMarysia23 to super wieści:biggrin2:
Głowa mi dziś pęka i kark mnie boli. Nie mogłam spać w nocy.

Ja juz po wizycie. Ciąża młodsza o tydzień. Co do reszty zobaczę w książeczce, jako mam wpisane. Moje badanie tez ponad 30 min. Mały spał. Jejku co go widzę to śpi, aż zaczynam się martwić.

Ja do fartucha nic nie mam, chyba że jest w nim dentysta @)
Kasia mój też spał aż mnie lekarz rozsmieszyl to maluch aż się wzdrygna

reklama
Ja juz po wizycie. Ciąża młodsza o tydzień. Co do reszty zobaczę w książeczce, jako mam wpisane. Moje badanie tez ponad 30 min. Mały spał. Jejku co go widzę to śpi, aż zaczynam się martwić.

Ja do fartucha nic nie mam, chyba że jest w nim dentysta @)
Super, cieszę się, że w porządku :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Do góry