reklama
Acgug
Fanka BB :)
Podobno faceci ginekolodzy są delikatniejsi niż kobiety.Ja tez nie mam problemu ze zdejmowaniem majtek u lekarza . Nachodziłam się do nich co nie miara, parę ładnych lat i to regularnie. Powiem nawet, że wolę facetów ginekologów niż kobiety, HEHE.
Pamiętam, że bardzo się bałam porodu - nie tego, że będzie bolało, ale tego, że będą mnie oglądać. O wiecie co? Jak już się zaczęło, to miałam w doopie to ile jest tych ludzi - byle szybciej młodego że mnie wyjeli ;-)
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
KasiaRo
Podzielam ten poglad...Podobno faceci ginekolodzy są delikatniejsi niż kobiety.
KasiaRo
Jak wyladowalam na IP w 5 tc, to tez mialam w doopie ze po gabinecie kreci sie 10 osob, poprzednia pacjentka i jej maz i nie wiadomo kto jeszcze zreszta zanim tam weszlam to prawie zemdlalam i pamietam wszystko jak przez mgle.Pamiętam, że bardzo się bałam porodu - nie tego, że będzie bolało, ale tego, że będą mnie oglądać. O wiecie co? Jak już się zaczęło, to miałam w doopie to ile jest tych ludzi - byle szybciej młodego że mnie wyjeli ;-)
KasiaMarysia23
Mnie co wizytę bada dlatego mam nadzieje, ze to się skończy. Na ostatniej wizycie włożyła palce i naciskała na brzuch żeby sprawdzić czy macica się powiększa. Teraz chciałabym tego uniknąć.
Osobiście boje się porodu, przeraża mnie wizja lewatywy. Nie wiem czy jeszcze to się robi...
Osobiście boje się porodu, przeraża mnie wizja lewatywy. Nie wiem czy jeszcze to się robi...
kornela123
No fakt ginekolog facet delikatniejszy jest. Zgadzam sie co do tego bo chodziłam tez do kobiety.
Wzięłam sie za porzadki,ale synek wstal wiec idziemy na obiadek
Wzięłam sie za porzadki,ale synek wstal wiec idziemy na obiadek
kornela123
Ja nie miałam lewatywyMnie co wizytę bada dlatego mam nadzieje, ze to się skończy. Na ostatniej wizycie włożyła palce i naciskała na brzuch żeby sprawdzić czy macica się powiększa. Teraz chciałabym tego uniknąć.
Acgug
Kochana jak juz będziesz na porodówce to zapomnisz o tym, że będzie boleć i o wstydzieMnie co wizytę bada dlatego mam nadzieje, ze to się skończy. Na ostatniej wizycie włożyła palce i naciskała na brzuch żeby sprawdzić czy macica się powiększa. Teraz chciałabym tego uniknąć.
reklama
Acgug
C.D.
Będziesz myśleć tylko o tym żeby dieciatko jak najszybciej się urodziło i żeby było zdroweKochana jak juz będziesz na porodówce to zapomnisz o tym, że będzie boleć i o wstydzie