reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
U mnie przez naciskanie brzucha sprawdzala polozenie i wielkosc macicy i szyjke palcami

ckai3e3kikq3p3qp.png

Mi tak robila gin w poprzedniej ciąży. Potem brzuch mnie bolał. W tej ciazy zajrzal tylko,ale nic mi nie uciskal.
Tak jak mówiłam szyjkę sprawdzal przez usg

Już po wizycie, ale ulga :-) Fasolka ma 4,3 cm :-) serduszko bije, nie słyszałam, ale widziałam i ogólnie gin powiedział, że wszystko jest ok :-) za chwilę wstawię zdjęcie z USG na drugim wątku :-) na tej wizycie chciałam też upewnić się, że nie ma żadnych przeciwwskazań do lotu, bo w sobotę lecimy do Londynu i chciałam mieć pewność.
Dziękuję raz jeszcze za kciuki, pomogły bardzo :-*
Ja też chodzę w Austrii na fundusz tak jakby, ale miałam do tej pory dwa usg i za każde płaciłam po 29 eur.
Kolejna wizyta 15 marca i wtedy karta ciąży + badania, więc zobaczymy czy bezpłatnie czy będę musiała płacić.
Witaj nowa wrześniowa mamusiu :-)
Super tylko się cieszyc:biggrin2:
Jesteśmy w tym samym tygodniu:biggrin2:

a ja na badania na samolocie mam juz znieczulice.... Wszystko przez IVF gdzie przy transferze były 3-4 osoby , przy punkcji podobnie.... Czlowiekowi załącza się juz totalne zobojętnienie komu gołym tyłkiem świeci....

reklama
Do góry