KasiaMarysia23
Fanka BB :)
A wasi mężowie byli przy porodzie??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś ty, żadnej lewatywy się nie robi, jedyne co to podobno golą mocno zarośnięte dziewczyny.Mnie co wizytę bada dlatego mam nadzieje, ze to się skończy. Na ostatniej wizycie włożyła palce i naciskała na brzuch żeby sprawdzić czy macica się powiększa. Teraz chciałabym tego uniknąć.
Osobiście boje się porodu, przeraża mnie wizja lewatywy. Nie wiem czy jeszcze to się robi...
O matkoAaa, a moja koleżanka podczas porodu wymiotowała i się położne do niej zbiegały zobaczyć to, bo ponoć jest w podręczniku, a bardzo rzadko się zdarza.
A kiedy otwarcie lokalu? Mam nadzieję, że podzielisz się z nami fajnymi przepisami na greckie przysmaki?Noooo i dobrnęłam do końca....macie tempo
AnusiaP gratuluję serdecznie udanej wizyty
Ja załatwień ciąg dalszy...dzisiaj pokupowałam sobie szklaneczki, filiżaneczki i latarenki do dekoracji lokalu i byłam na szkoleniu z kasy fiskalnej bawię się teraz w domu jak dziecko na tej kasie póki nie jest sfiskalizowana Jutro idę sprzątać lokal po remoncie
Ja póki co o porodzie nie myślę. Jeszcze czas a szkoda się stresować tym już teraz.
Co do wizyt u gin to mnie też na każdej bada dokładnie na fotelu. Zagląda tam przez wziernik, potem bada palcami i też brzuch naciska. Bardzo dokładna i skrupulatna lekarka. Też słyszałam, że faceci są bardziej delikatni. Ja byłam u dwóch i to prawda, że bardzo delikatni, ale moja gin prowadząca też jest mega delikatna i przyjemna i jakoś wolę chodzić do kobietki, a i u niej się stresuję. A co dopiero u faceta
Ja się czuję bardzo dobrze tylko wieczorami boli mnie zawsze brzuch. Zaparcia plus wzdęcia, jakieś bóle jelit i nie jest fajnie :/