KasiaRo
Fanka BB :)
Tak. Gin mnie zawsze obmacuje od srodka o sprawdza brzuch. Trwa to mniej niz minuteDziewczyny na wizycie cały czas badają Was na fotelu ginekologicznym?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Gin mnie zawsze obmacuje od srodka o sprawdza brzuch. Trwa to mniej niz minuteDziewczyny na wizycie cały czas badają Was na fotelu ginekologicznym?
No i dlatego mamy sad ale fakt, ze to zadna przyjemnosc wrocic do takiej pracyja wiem, że jest kodeks ale i tak ją zwolnili.... życie
Wstawiłam :-) miałam usg dopochwowe, może, że za 2 tyg wyjdzie lepsze zdjęcie :-)A może chociaż nazwę sklepu czy coś?? Chociaż to pewnie dodatkowa praca dla Ciebie jakbyśmy wszystkie coś zamówiły.
Anusia daj zdjęcie
Gabeeee też poproszę o linka na priv :-) robisz też wysyłki za granicę? ;-)Tak, ale chyba nie podam Wam nicku z all i adresu sklepu, bo nie chcę być posądzona o reklamę
Nie po to jestem na tym forum ))
Ale jak coś byście chciały, to możecie zapytać czy to mam
No i dlatego mamy sad ale fakt, ze to zadna przyjemnosc wrocic do takiej pracy
Dziewczyny na wizycie cały czas badają Was na fotelu ginekologicznym?
dokładnieNo i dlatego mamy sad ale fakt, ze to zadna przyjemnosc wrocic do takiej pracy
Po cichu mysle o drugim, ale na razie to niech sie to jedno szczesliwie urodzi...Dlatego jak przywrócą to na wychowawczy od razu i kombinować sobie drugą pracę lub DG.
Albo drugie dziecko i ciągnąć na maksa
Dlatego jak przywrócą to na wychowawczy od razu i kombinować sobie drugą pracę lub DG.
Albo drugie dziecko i ciągnąć na maksa
A mnie ani razu tak nie badal. Owszem pogapil i pobral cytologię a szyjkę sprawdzal na usg.Dziewczyny na wizycie cały czas badają Was na fotelu ginekologicznym?