pola06
Fanka BB :)
Ja chceDziewczyny która chce jeszcze Być w zamkniętym wątku. Pisać w wiadomościach prywatnych.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chceDziewczyny która chce jeszcze Być w zamkniętym wątku. Pisać w wiadomościach prywatnych.
Tysia dlaczego uważasz że książka to prezent na przyszłość ? Moja córka uwielbia książki i moim zdaniem taki prezent też by jej się spodobał
Od mojego brata moje dziewczynki dostają książki albo na urodziny albo na gwiazdkę i moje dziecko po urodzinach mi wyznało że od wujka prezent jej się najbardziej podoba ( a prezentów nie było mało od różnych gier typy monopoly po lalki ever after high) ale jak widać to od rodziców zależy czym dziecko będzie bardziej się interesowało
czechow to nie dobra pamięć ale możliwość cytowania
moim zdaniem straszne przegięcie ze strony rodziców tego dziecka
a na ślub to sobie co zażyczy mieszkanie czy może nowy samochód![]()
Mam od kilku lat czestoskurcz nadkomorowy serca,chociaż dzisiaj bakal,ze to chyba wezlowy jednak. W ciazy sie nasila. Jak mnie złapie to mam tętno w granicach 190-210 uderzeń na minutę a tak wysokie grozi niedotlenieniem plodu.Jeszcze zależy jakie książki. Ale zwykle na komunie dzieci dostają Biblię (niekoniecznie dzieciece wydanie), encyklopedie, albo cos z klasyki.... Sorry, ale nie widzialam dziecka ktore by sie z tego cieszyło. Jakby kupic cos zdekwatnego do wieku to jestem jak najbardziej za.
Rany, jeszcze 1,5 godziny w pracy.....
Kornela - to słabo z tymi lekami. Miałaś przed ciążą problemy z krążeniem czy w ciąży ci sie ujawniły?
Czas na obiad, chodziło za mną chińskie to zrobiłam sama![]()
Czas na obiad, chodziło za mną chińskie to zrobiłam sama![]()
bardzo fajny pomysłJane, ja z M od dawna mamy w planie kupić dziewczynkom łańcuszki, ale tylko z jedną literką imienia![]()