reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

No lancuszek złoty albo kolczyki złote. Ja w tamtym roku też byłam chrzestna i kupiłam chrzesnikowi łańcuszek złoty + kasę.siostra też w tym roku była chrzestna u dziewczynki kupiła kolczyki złote + kasę. Udane prezenty do końca życia.tablet za parę lat się znudzi,aparat zepsuje a to pozostanie do końca.:)
O faktycznie kolczyki. To jest to! Moja chrzesnica uwielbia kolczyki. Super dzieki:biggrin2:

reklama
No lancuszek złoty albo kolczyki złote. Ja w tamtym roku też byłam chrzestna i kupiłam chrzesnikowi łańcuszek złoty + kasę.siostra też w tym roku była chrzestna u dziewczynki kupiła kolczyki złote + kasę. Udane prezenty do końca życia.tablet za parę lat się znudzi,aparat zepsuje a to pozostanie do końca.:)

Ja też bym tak chętnie zrobiła ale mój chrześniak ma już łańcuszek. Myślałam o tablecie bo nie ma ale myślę, że kupić dobry tablet i jeszcze dać kasę to trochę przesada

A mnie się wydaje że złoty z medalikiem będzie mało praktyczny. Jeśli chcesz dać kasę ( w zależności ile) dokupilabym coś z biżuteri ale co na pewno włoży. Albo zegarek ja terax kupiłam zegarek i była bardzo zadowolona.

A mnie się wydaje że złoty z medalikiem będzie mało praktyczny. Jeśli chcesz dać kasę ( w zależności ile) dokupilabym coś z biżuteri ale co na pewno włoży. Albo zegarek ja terax kupiłam zegarek i była bardzo zadowolona.
Kupie kolczyki bo wiem, że uwielbia.

hejka :-) :)

Kornela jak tam po wizycie u kardiologa?:confused:
niunias fajnie że wypad w babskim gronie do kina był bardzo udany:-) :)
annam03 kiedy wyniki?:rolleyes2:
KasiaRo niezły sen:rolleyes:
KasiaMarysia ja też nie wierzę a takie cudowne przemiany:dry:
Malusiolka ładnie Ci dziewczynki pospały dzisiaj :rolleyes2:
Acgug miałam właśnie Ci zaproponować zakup kolczyków ale widzę ze już sama na to wpadłaś :tak:

Dziewczyny może macie jakiś pomysł co można kupić na prezent komunijny dla dziewczynki. Jestem chrzestna i zupełnie nie wiem co dać.

juz chyba pozamiatane ale w zeszłym roku mój G. dla chrzesniaka kupił X-Box 360 i gry do tego. Rewelacja!
Jestem przeciwniczka kupowania na prezent łańcuszków, ksiazek czy innych rzeczy "na przyszłość". Skoro prezent dla dziecka, to niech bedzie cos, z czego bedzie sie cieszyc.

Jesuuuuu, narobiliscie mi ochote na śledzia ... a ja w pracy siedze .... i co ja teraz zrobie... juz biurko obsliniłam ;/

Dziewczyny może macie jakiś pomysł co można kupić na prezent komunijny dla dziewczynki. Jestem chrzestna i zupełnie nie wiem co dać.

Pogadaj z rodzicami. Rodzice mojej chrześnicy chcieli dziecko wyposażyć w sprzęt różnoraki i dostała laptop, tablet i telefon. Ja kupowałam telefon :) Rodzice i dzadkowie się zrzucili na laptop, a chrzestny kupił tablet. Mieliśmy limit kasowy - do 400 zł max.

reklama
juz chyba pozamiatane ale w zeszłym roku mój G. dla chrzesniaka kupił X-Box 360 i gry do tego. Rewelacja!
Jestem przeciwniczka kupowania na prezent łańcuszków, ksiazek czy innych rzeczy "na przyszłość". Skoro prezent dla dziecka, to niech bedzie cos, z czego bedzie sie cieszyc.

Jesuuuuu, narobiliscie mi ochote na śledzia ... a ja w pracy siedze .... i co ja teraz zrobie... juz biurko obsliniłam ;/

Zgadzam się jeśli chodzi o książkę - to wydaje mi się taką niezrozumiałą pamiątką dla dziecka. Ja dostałam łańcuszek i dopiero po jakimś czasie go doceniłam. Nie podobał mi się jak byłam mała, był dziwny, dopiero jakieś 5 lat później spodobał mi się.

hejka :-) :)

Kornela jak tam po wizycie u kardiologa?:confused:
niunias fajnie że wypad w babskim gronie do kina był bardzo udany:-) :)
annam03 kiedy wyniki?:rolleyes2:
KasiaRo niezły sen:rolleyes:
KasiaMarysia ja też nie wierzę a takie cudowne przemiany:dry:
Malusiolka ładnie Ci dziewczynki pospały dzisiaj :rolleyes2:
Acgug miałam właśnie Ci zaproponować zakup kolczyków ale widzę ze już sama na to wpadłaś :tak:

WOW jestem pod wrażeniem Twojej pamięci.

Ja mam spore problemy z pamięcią - podobnie miałam w pierwszej ciąży.

Do góry