reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

No lancuszek złoty albo kolczyki złote. Ja w tamtym roku też byłam chrzestna i kupiłam chrzesnikowi łańcuszek złoty + kasę.siostra też w tym roku była chrzestna u dziewczynki kupiła kolczyki złote + kasę. Udane prezenty do końca życia.tablet za parę lat się znudzi,aparat zepsuje a to pozostanie do końca.:)
O faktycznie kolczyki. To jest to! Moja chrzesnica uwielbia kolczyki. Super dzieki:biggrin2:

reklama
No lancuszek złoty albo kolczyki złote. Ja w tamtym roku też byłam chrzestna i kupiłam chrzesnikowi łańcuszek złoty + kasę.siostra też w tym roku była chrzestna u dziewczynki kupiła kolczyki złote + kasę. Udane prezenty do końca życia.tablet za parę lat się znudzi,aparat zepsuje a to pozostanie do końca.:)

Ja też bym tak chętnie zrobiła ale mój chrześniak ma już łańcuszek. Myślałam o tablecie bo nie ma ale myślę, że kupić dobry tablet i jeszcze dać kasę to trochę przesada

A mnie się wydaje że złoty z medalikiem będzie mało praktyczny. Jeśli chcesz dać kasę ( w zależności ile) dokupilabym coś z biżuteri ale co na pewno włoży. Albo zegarek ja terax kupiłam zegarek i była bardzo zadowolona.

A mnie się wydaje że złoty z medalikiem będzie mało praktyczny. Jeśli chcesz dać kasę ( w zależności ile) dokupilabym coś z biżuteri ale co na pewno włoży. Albo zegarek ja terax kupiłam zegarek i była bardzo zadowolona.
Kupie kolczyki bo wiem, że uwielbia.

hejka :-) :)

Kornela jak tam po wizycie u kardiologa?:confused:
niunias fajnie że wypad w babskim gronie do kina był bardzo udany:-) :)
annam03 kiedy wyniki?:rolleyes2:
KasiaRo niezły sen:rolleyes:
KasiaMarysia ja też nie wierzę a takie cudowne przemiany:dry:
Malusiolka ładnie Ci dziewczynki pospały dzisiaj :rolleyes2:
Acgug miałam właśnie Ci zaproponować zakup kolczyków ale widzę ze już sama na to wpadłaś :tak:

Dziewczyny może macie jakiś pomysł co można kupić na prezent komunijny dla dziewczynki. Jestem chrzestna i zupełnie nie wiem co dać.

juz chyba pozamiatane ale w zeszłym roku mój G. dla chrzesniaka kupił X-Box 360 i gry do tego. Rewelacja!
Jestem przeciwniczka kupowania na prezent łańcuszków, ksiazek czy innych rzeczy "na przyszłość". Skoro prezent dla dziecka, to niech bedzie cos, z czego bedzie sie cieszyc.

Jesuuuuu, narobiliscie mi ochote na śledzia ... a ja w pracy siedze .... i co ja teraz zrobie... juz biurko obsliniłam ;/

Dziewczyny może macie jakiś pomysł co można kupić na prezent komunijny dla dziewczynki. Jestem chrzestna i zupełnie nie wiem co dać.

Pogadaj z rodzicami. Rodzice mojej chrześnicy chcieli dziecko wyposażyć w sprzęt różnoraki i dostała laptop, tablet i telefon. Ja kupowałam telefon :) Rodzice i dzadkowie się zrzucili na laptop, a chrzestny kupił tablet. Mieliśmy limit kasowy - do 400 zł max.

reklama
juz chyba pozamiatane ale w zeszłym roku mój G. dla chrzesniaka kupił X-Box 360 i gry do tego. Rewelacja!
Jestem przeciwniczka kupowania na prezent łańcuszków, ksiazek czy innych rzeczy "na przyszłość". Skoro prezent dla dziecka, to niech bedzie cos, z czego bedzie sie cieszyc.

Jesuuuuu, narobiliscie mi ochote na śledzia ... a ja w pracy siedze .... i co ja teraz zrobie... juz biurko obsliniłam ;/

Zgadzam się jeśli chodzi o książkę - to wydaje mi się taką niezrozumiałą pamiątką dla dziecka. Ja dostałam łańcuszek i dopiero po jakimś czasie go doceniłam. Nie podobał mi się jak byłam mała, był dziwny, dopiero jakieś 5 lat później spodobał mi się.

hejka :-) :)

Kornela jak tam po wizycie u kardiologa?:confused:
niunias fajnie że wypad w babskim gronie do kina był bardzo udany:-) :)
annam03 kiedy wyniki?:rolleyes2:
KasiaRo niezły sen:rolleyes:
KasiaMarysia ja też nie wierzę a takie cudowne przemiany:dry:
Malusiolka ładnie Ci dziewczynki pospały dzisiaj :rolleyes2:
Acgug miałam właśnie Ci zaproponować zakup kolczyków ale widzę ze już sama na to wpadłaś :tak:

WOW jestem pod wrażeniem Twojej pamięci.

Ja mam spore problemy z pamięcią - podobnie miałam w pierwszej ciąży.

Do góry