reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Chyba zalezy duzo jakie lekarz ma podejscie. Mnie gin do ktorego w 5tc poszlam potwierdzic ciaze juz wtedy chcial wyslac na zwolnienie, o ktore ani nie prosilam ani nie pytalam. Trzy dni pozniej i tak wyladowalam na l4, ale wtedy juz byly ku temu powody;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

No widzisz, nigdy nic nie wiadomo :( Jedna Mamusia czuje się dobrze do końca, a druga musi np. leżeć.
Moja ciocia się śmiała, że mam korzystać z wolnego bo nigdy już tak nie będę mieć ;)

reklama
No widzisz, nigdy nic nie wiadomo :( Jedna Mamusia czuje się dobrze do końca, a druga musi np. leżeć.
Moja ciocia się śmiała, że mam korzystać z wolnego bo nigdy już tak nie będę mieć ;)
Ja mialam prowadzic oszczedny tryb zycia;) bo tez plamilam, z tym ze mi dali na izbie przyjec luteine, wypisali zwolnienie i wyslali do domu. Moja praca tez sie dla ciezarnej nie nadaje na zadnym etapie ciazy, ale moglam ja sobie przeorganizowac i do lata pracowac... w zasadzie juz mialam to ustalone, ale zycie napisalo inny scenariusz.

ckai3e3kikq3p3qp.png

A ten wątek zamknięty już istnieje? Bo ja się zapisuje :)
Jeszcze nie musimy się zebrać, jak dziewczyny te które się zdecydują, zrobi sieciowe i wyślemy administratora. Bo tylko te nicki będą miały dostęp. Poczekamyjeszcze kilka dno żeby wszystkie miały szansę. A Ciebie już mam zapisana na listę ;).
Ogólnie jest nas 50 więc na spokojnie ;)

Jeszcze nie musimy się zebrać, jak dziewczyny te które się zdecydują, zrobi sieciowe i wyślemy administratora. Bo tylko te nicki będą miały dostęp. Poczekamyjeszcze kilka dno żeby wszystkie miały szansę. A Ciebie już mam zapisana na listę ;).

O to dużo nas :) ale fajnie.

Z dobrych wiadomosci przenioslam wizyte na 9.03:) ufff juz niedlugo.
To klucie w boku to chyba kolka jelitowa-w poprzedniej ciazy mialam trzy razy. Do poludnia nie bolalo a teraz nie mialam czasu zjesc i zaczyna mnie kluc.

50 to sporo, już wiem, czemu nie nadażam z czytaniem :D
Ja do dzisiaj uwielbiam moje złote kolczyki z komunii, jest to zreszta jedyny prezent, który mi pozostał, wiec tym bardziej mam sentyment.

Teraz rodzice sa niepoważni jak rozpieszczaja prezentami swoje dzieci, np. Moja kolezanka na 2 ur córki kupila samochód w ktorym dziecko siada i jedzie, kuchnie 3m1m plus cos jeszcze takiego okazalego. Dla mnie totalna przesada, później dziecko nie bedzie sie potrafiło cieszyc ani docenic cokolwiek. No ale cóż zastaw sie a postaw sie. Szkoda tyllko dzieci

Cześć dziewczyny. Ja dziś koszmarnie się czuję. Głowa boli nie wiadomo dlaczego. Chyba muszę sobie uciac drzemkę.
Odliczam już dni do wizyty a to dopiero 9 marca.

Cześć dziewczyny. Ja dziś koszmarnie się czuję. Głowa boli nie wiadomo dlaczego. Chyba muszę sobie uciac drzemkę.
Odliczam już dni do wizyty a to dopiero 9 marca.
Ja tez sie czuje beznadziejnie przez ta pogode. Zdrzemnelam sie troche i nie dosc, ze obudzilam sie z bolem karku (zasnelam na kanapie) to jestem jeszcze bardziej zamulona. Zmierzylam cisnienie, 100/60, puls 60. Wiec chyba nie ma sie co dziwic, chociaz bywalo i nizej...

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
Hej hej ja tez chce a niewiem co wysłać ;)

Do góry