reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Chyba zalezy duzo jakie lekarz ma podejscie. Mnie gin do ktorego w 5tc poszlam potwierdzic ciaze juz wtedy chcial wyslac na zwolnienie, o ktore ani nie prosilam ani nie pytalam. Trzy dni pozniej i tak wyladowalam na l4, ale wtedy juz byly ku temu powody;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

No widzisz, nigdy nic nie wiadomo :( Jedna Mamusia czuje się dobrze do końca, a druga musi np. leżeć.
Moja ciocia się śmiała, że mam korzystać z wolnego bo nigdy już tak nie będę mieć ;)

reklama
No widzisz, nigdy nic nie wiadomo :( Jedna Mamusia czuje się dobrze do końca, a druga musi np. leżeć.
Moja ciocia się śmiała, że mam korzystać z wolnego bo nigdy już tak nie będę mieć ;)
Ja mialam prowadzic oszczedny tryb zycia;) bo tez plamilam, z tym ze mi dali na izbie przyjec luteine, wypisali zwolnienie i wyslali do domu. Moja praca tez sie dla ciezarnej nie nadaje na zadnym etapie ciazy, ale moglam ja sobie przeorganizowac i do lata pracowac... w zasadzie juz mialam to ustalone, ale zycie napisalo inny scenariusz.

ckai3e3kikq3p3qp.png

A ten wątek zamknięty już istnieje? Bo ja się zapisuje :)
Jeszcze nie musimy się zebrać, jak dziewczyny te które się zdecydują, zrobi sieciowe i wyślemy administratora. Bo tylko te nicki będą miały dostęp. Poczekamyjeszcze kilka dno żeby wszystkie miały szansę. A Ciebie już mam zapisana na listę ;).
Ogólnie jest nas 50 więc na spokojnie ;)

Jeszcze nie musimy się zebrać, jak dziewczyny te które się zdecydują, zrobi sieciowe i wyślemy administratora. Bo tylko te nicki będą miały dostęp. Poczekamyjeszcze kilka dno żeby wszystkie miały szansę. A Ciebie już mam zapisana na listę ;).

O to dużo nas :) ale fajnie.

Z dobrych wiadomosci przenioslam wizyte na 9.03:) ufff juz niedlugo.
To klucie w boku to chyba kolka jelitowa-w poprzedniej ciazy mialam trzy razy. Do poludnia nie bolalo a teraz nie mialam czasu zjesc i zaczyna mnie kluc.

50 to sporo, już wiem, czemu nie nadażam z czytaniem :D
Ja do dzisiaj uwielbiam moje złote kolczyki z komunii, jest to zreszta jedyny prezent, który mi pozostał, wiec tym bardziej mam sentyment.

Teraz rodzice sa niepoważni jak rozpieszczaja prezentami swoje dzieci, np. Moja kolezanka na 2 ur córki kupila samochód w ktorym dziecko siada i jedzie, kuchnie 3m1m plus cos jeszcze takiego okazalego. Dla mnie totalna przesada, później dziecko nie bedzie sie potrafiło cieszyc ani docenic cokolwiek. No ale cóż zastaw sie a postaw sie. Szkoda tyllko dzieci

Cześć dziewczyny. Ja dziś koszmarnie się czuję. Głowa boli nie wiadomo dlaczego. Chyba muszę sobie uciac drzemkę.
Odliczam już dni do wizyty a to dopiero 9 marca.

Cześć dziewczyny. Ja dziś koszmarnie się czuję. Głowa boli nie wiadomo dlaczego. Chyba muszę sobie uciac drzemkę.
Odliczam już dni do wizyty a to dopiero 9 marca.
Ja tez sie czuje beznadziejnie przez ta pogode. Zdrzemnelam sie troche i nie dosc, ze obudzilam sie z bolem karku (zasnelam na kanapie) to jestem jeszcze bardziej zamulona. Zmierzylam cisnienie, 100/60, puls 60. Wiec chyba nie ma sie co dziwic, chociaz bywalo i nizej...

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
Hej hej ja tez chce a niewiem co wysłać ;)

Do góry