reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

dokładnie. Wieści szybko się rozchodzą. A życzliwych wkoło nie mało. Też sądzę, że mąż Kasi wie. Tym bardziej, że coś wspominałaś, że sam coś takiego powiedział.

Anik dużo siły Ci życzę jak będziesz czytała tamto forum. Ale może własnie tego potrzebujesz :* <3

reklama
Co do dowiadywania się o ciąży, o mojej wiedziało kilka osób z najbliższej rodziny i dwie najbliższe koleżanki. A kilka dni temu okazało się, że już cała rodzinna wieś męża wie, szok. Tylko ciekawe od kogo :confused:
Uśmiałam się bo u mnie to samo było. Poczta pantoflowa dziala najszybciej:-D

No dobra, ja już po :-) :-)

Jest GIT !!!!!
Dzidzia ma 7,3 cm, przeziernosc 2mm, kos nosowa jest, serce prawidłowe, jest żołądek, pęcherz moczowy ok. Przepływy w tetnicach ok, płyn ok :-)

Rany jak mi ułożyło ;-) :-) :-D

Młody nie chcial wspolpracowac, musiałam skakać, majtac tyłkiem na leząco - pomogło zrobienie siusiu.

Zdjęcia są bardzo kiepskie, bo pani dr uparta się robić usg przez brzuch.

Wyniki za około tydzień :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

No dobra, ja już po :-) :-)

Jest GIT !!!!!
Dzidzia ma 7,3 cm, przeziernosc 2mm, kos nosowa jest, serce prawidłowe, jest żołądek, pęcherz moczowy ok. Przepływy w tetnicach ok, płyn ok :-)

Rany jak mi ułożyło ;-) :-) :-D

Młody nie chcial wspolpracowac, musiałam skakać, majtac tyłkiem na leząco - pomogło zrobienie siusiu.

Zdjęcia są bardzo kiepskie, bo pani dr uparta się robić usg przez brzuch.

Wyniki za około tydzień :-)

Uff świetnie :):) nie ma co się stresować. Gratuluję :)

Gabee, super wiesci!

ckai3e3kikq3p3qp.png

Kasia może czeka na wieczorne spotkanie z Toba zeby powiedziec,ze wie...

Gebeeee ogromniaste gratulacje. Super,kolejne dobre wieści:)

Dziewczyny jak ten bol w pachwinie niemal mija przy lezeniu a nasila sie jak chodzę to może rozciąga sie tam wszystko? Wezmę pozniej druganospe. Wczesniej mnie tak nie ciagnelo .

Chyba i ja powinnam się przywitać. Wątek czytam od jakiegoś czasu, nie pisałam bo do końca nie wiem na kiedy mam termin. Dopiero w piątek dowiem się czy to będzie wrześniówkowe dziecko. Podoba mi się tu więc mam nadzieje, że jednak wstrzelę się we wrześniowy termin.

Mam już dwójkę pannic, jedna ma 10 druga 6 lat. Nazywam się Małgosia.

Termin wg usg przesunął się na 2.09. Wiek ciąży wg usg 13 tc i 3 dni.

reklama
Do góry