reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

czechow Witaj! życzę Ci zdrówka i spokojnej ciąży :)

Gabeee
super wieści! Gratuluję! :) to tak jak u mnie, duża Dzidzia :D

Kornela123 a nie myślałaś, że to mogą być żyły?? Ja mam takie bóle od czasu do czasu,ale ja mam problemy z żyłami głębokimi w udzie i często tak ciągnie w pachwinie. Już miesiąc się wybieram na usg żył i dojść nie mogę :p

reklama
dokładnie. Wieści szybko się rozchodzą. A życzliwych wkoło nie mało. Też sądzę, że mąż Kasi wie. Tym bardziej, że coś wspominałaś, że sam coś takiego powiedział.

Anik dużo siły Ci życzę jak będziesz czytała tamto forum. Ale może własnie tego potrzebujesz :* <3

W moim przypadku tym życzliwym zapewnie był udany szwagier męża mego... Pewnie mu siostra męża powiedziała a ten rozpaplał po wsi jakby to jego sprawa była :/

Mnie tak boli w prawej pachwinie i na plecy lekko promieniuje. Niby ciagniecia i klucia mogą byc jak sie wszystko powiększa,rozciąga,ale zaraz człowiek myśli. Nie chce tez tak dzwonić do gina z wszystkim co 2 dzien.

Mnie tak boli w prawej pachwinie i na plecy lekko promieniuje. Niby ciagniecia i klucia mogą byc jak sie wszystko powiększa,rozciąga,ale zaraz człowiek myśli. Nie chce tez tak dzwonić do gina z wszystkim co 2 dzien.

Jesli idzie na kręgosłup to zadzwoń. Mi na pierwszej wizycie mówiła że ciagniecie może być ale jak idzie na kręgosłup to nie jest normalne.

Oj dziewczyny ale Wy macie z tymi bólami, mnie czasem zaboli albo zakuje delikatnie w brzuchu i tyle

Kornela, lepiej czuc sie glupio ze dzwonisz co drugi dzien, niz cos przegapic. Bierzesz srodki przeciwbolowe, wiec znaczy ze boli bardziej niz troche. Dzwon:)

ckai3e3kikq3p3qp.png

Jeżeli masz możliwość to zadzwoń / napisz maila / smsa.
Może to kwestia rwy kulszowej która tak promieniuje na pachwinę.

reklama
Do góry