reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

KasiaMarysia ja bym wyjechala z grubej rury - jestem w ciazy, oboje dobrze wiemy, ze dziecko nie jest Twoje, jak bedziesz utrudnial i przedluzal sprawe rozwodowa, to bedziesz lozyl na nie swoje dziecko, a rozwod i tak i tak bedzie, czy tego chcesz czy nie, a jesli Ci udowodni ze jest to TWOJA wina, to chodzi glownie o to ze nie bedzie mial do zwrotu Tobie 150 zł i sąd 300 zł tylko calosc kosztow (600 zl) ponosisz Ty.

Przestalabym sie z po*ebem cackac, bo na takich d*pkow nie ma rady...

Alez mi sie cisnienie podnioslo az :D

reklama
Chyba i ja powinnam się przywitać. Wątek czytam od jakiegoś czasu, nie pisałam bo do końca nie wiem na kiedy mam termin. Dopiero w piątek dowiem się czy to będzie wrześniówkowe dziecko. Podoba mi się tu więc mam nadzieje, że jednak wstrzelę się we wrześniowy termin.

Mam już dwójkę pannic, jedna ma 10 druga 6 lat. Nazywam się Małgosia.
Witaj:biggrin2::biggrin2:

Jedyne kroki prawne jakie po rozwodzie z Twojej winy moglby podjac to wniesc pozew o zasadzenie alimentow na jego rzecz, poniewaz po rozpadzie malzenstwa jego warunki bytowe znacznie sie pogorszyly, ale to naprawde musialoby byc ubostwo, Ty natomiast ani bez udowodnienia jego winy, ani bez orzekania o winie nie mozesz zlozyc o alimenty na Twoja (nie dziecka) korzysc.

Ok to poproszę o wysłanie w wiadomości prywatnej takich inf: imię, termin porodu ( przybliżony), wiek, płeć dzidzia, imię dla malucha, miejscowość. Chyba że chcecie coś jeszcze. Ja zrobię listę i się ją wstawija jak będzie już zamknięty wątek

No chyba nie ma wyjscia;) na plec u nas za wczesnie

ckai3e3kikq3p3qp.png

Martya, nie ma co się przejmować. U mnie też są takie osoby, które lubią plotki.

Gabeee, super wieści :) Dużego maluszka masz.

Czechow, witaj.

Dzisiaj na obiad warzywa na patelni zrobiłam i w końcu nie musiałam na kibelek lecieć.

reklama
Do góry