Acgug
Fanka BB :)
O kurde. A ja myślałam, że jak HGB w normie to tym samym zelazo jest ok. Az musze się mojej gin zapytać o to.Jedno badanie morfologia + żelazo to z 2014-03-11
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurde. A ja myślałam, że jak HGB w normie to tym samym zelazo jest ok. Az musze się mojej gin zapytać o to.Jedno badanie morfologia + żelazo to z 2014-03-11
Powodzenia!Kochane dziękuję za poradę. Dziś przejdzie i jak mi nie podpisze to go zabije chyba! przed 18 ma być więc jak wrócę to dam znać
O kurde. A ja myślałam, że jak HGB w normie to tym samym zelazo jest ok. Az musze się mojej gin zapytać o to.
Nie uwierzycie,mój mąż powiedział ze podpisze mi oświadczenie jak się z nim przespie. Jezu mam ochotę iść się zabić. Dopiero w niedziele z nim gadałam powiedział ze ok podpisze, a dziś takie rzeczy wymyśla ze głowa mała.
SylwiaF32 witaj
Anik dobrze, ze wyniki dobre. A mówili Ci lekarze kiedy możesz dostać @?
Wszystko się ułoży zobaczysz
Anik jak nie ma żadnych zaleceń to myślę, że wszystko dobrze z reguły jak są złe wyniki to wręcz odbiór u lekarza. Na pewno wszystko jest dobrze i będziesz brzuchatka szybciej niż się spodziewasz :* tego Ci życzę! <3 Rozumiem Cię, że wszystko wróciło teraz. Zawsze będziesz miała swojego Aniołka w swoim sercu. Nie raz o nim wspomnisz i łezka zakręci się w oku. Ale wierzę, że już teraz wszystko będzie dobrze. Na tak bolesne przeżycia trzeba czasu Kochana :* bardzo dużo o Tobie myślę i z całego serca jestem z Tobą! Buziaki ogromne dla Ciebie!
Prenatalne do 14 tygodnia, czyli 13t6d z tego co ja się orientuję. KasiaMArysia jak masz 12t6d to znaczy ze ten 13 już trwa i teraz będzie 14 czyli ostatni żeby zdążyć z usg genetycznym. A co do Twojego męża to może macie jakichś wspólnych znajomych, którzy byli tak mili i powiedzieli mu? Taki facet to totalny idiota i ja radziłabym Ci załatwiać wszystko przez prawnika, a nie z nim osobiście. Myślę też, że bez info o ciąży się nie obejdzie. Niedługo będzie widać. A na rozprawę też się czeka jakiś czas.
Witaj w klubie, ja również walczę z tym żelazem jak mogę. Dobrze ze chociaż Toxo ok
A jakie macie te wyniki?
Napisał mi pismo prawnik itp ale na adwokata mnie nie stać. U mnie 1,5 tys kosztuje. Cóż a jak on powie ze chce ze mną to dziecko wychować to jestem w czarnej dupie.
Mi nie kazał tez wiec nie badamO kurde. A ja myślałam, że jak HGB w normie to tym samym zelazo jest ok. Az musze się mojej gin zapytać o to.
To ja też jestem zdziwiona, bo u mnie hemoglobina była 12,2....a żelaza nie badali mi już....muszę to sprawdzić...dzięki a kto ma coś z kręgosłupem? mąż? powodzenia
Ale prostak z niego... masakra. Teraz na amory mu się zebrało...
Nie... trzeba czekać, bo to różnie bywa. Ale powiedział, że po dwóch prawidłowych cyklach możemy zacząć staranka.
Kochana! Bardzo Ci dziękuję za miłe słowa!
Ja również myślę, że gdyby było coś nie tak lekarz chciałby ze mną rozmawiać - a przecież widział wynik, bo go podpisywał.
Teraz tylko czekam na miesiączkę... Po dwóch prawidłowych możemy zacząć staranka, a jak test pokaże dwie kreski mam od razu lecieć do lekarza. Liczę, że coś koło czerwca/lipca będziemy mogli dopiero zacząć, nie sądzę, że uda się wcześniej.