reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Nie uwierzycie,mój mąż powiedział ze podpisze mi oświadczenie jak się z nim przespie. Jezu mam ochotę iść się zabić. Dopiero w niedziele z nim gadałam powiedział ze ok podpisze, a dziś takie rzeczy wymyśla ze głowa mała.
Masakra. Teraz pewnie jeszcze bardziej jesteś pewna, że to była dobra decyzja, żeby się rozstać. Ewidentnie chce teraz zrobić Ci na złość, albo będzie przyciągał sprawę. Ktoś ze wspólnych, "życzliwych" znajomych nie mógł się wygadać? :-/

KAsiaMArysia aż w tak czarnej nie jesteś, w czarnej byś była jakby to było jego dziecko. A tak masz testy DNA po porodzie i wiadomo, że on nie jest ojcem, ale szarpania co nie miara... a wiesz już z czym by się wiązało orzekanie o Twojej winie? tak z ciekawości pytam

Jedno badanie morfologia + żelazo to z 2014-03-11

Załączniki

• 1456755497241.jpg
    1456755497241.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 47
  • 1456755509328.jpg
    1456755509328.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 48
KasiaMarysia jeśli nie wyrobisz się z rozwodem to po urodzeniu dziecka będziesz musiała wystąpić o zaprzeczenie ojcostwa i dopiero po uprawomocnieniu wyroku ojciec biologiczny będzie mógł uznać dziecko za swoje w USC

KAsiaMArysia aż w tak czarnej nie jesteś, w czarnej byś była jakby to było jego dziecko. A tak masz testy DNA po porodzie i wiadomo, że on nie jest ojcem, ale szarpania co nie miara... a wiesz już z czym by się wiązało orzekanie o Twojej winie? tak z ciekawości pytam

Nie wiem, coś pisze ze operacje na kręgosłup może mieć i nie wiadomo czy się uda.

reklama
Kochane dziękuję za poradę. Dziś przejdzie i jak mi nie podpisze to go zabije chyba! przed 18 ma być więc jak wrócę to dam znać

Do góry