reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Kasiu gdzieś czytałam ze do 14 tyg można badania robić. Ja zaczynam zaraz 13 bo dziś 12 i 6 dni.

Chyba tak zrobię. Złoże papiery pierw bez o tym ze jestem w ciąży a jak przyjdzie info o rozprawie to drugie pismo ze jestem w ciąży.
Moja gin mi wyliczyla, ze ostatni dzien na te badania to ostatni dzien 13 tc. Czyli mozna do 14 tc, ale nie w 14;)

U mnie dzis tez 12t6d:)

Pytanie tylko jak szybko przysla Ci to pismo. Moze lepiej od razu przyspieszac? Do porodu tylko pol roku;(

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
QUOTE="KasiaMarysia23, post: 13785777, member: 152563"]Nie uwierzycie,mój mąż powiedział ze podpisze mi oświadczenie jak się z nim przespie. Jezu mam ochotę iść się zabić. Dopiero w niedziele z nim gadałam powiedział ze ok podpisze, a dziś takie rzeczy wymyśla ze głowa mała.[/QUOTE]

No nie mogę, on trzeźwy był? :D Wygląda na to, że chce Ci dopiec. Wizja płacenia na nie swoje dziecko może go przestraszyć a może też nakręcić na robienie problemów. Niestety w świetle prawa dziecko urodzone w trakcie trwania małżeństwa uznawane jest za dziecko męża. Prawnik powinien Ci doradzić jak szybko przeprowadzić rozwód i oby się to udało

SylwiaF32 witaj:biggrin2:
Anik dobrze, ze wyniki dobre. A mówili Ci lekarze kiedy możesz dostać @?
Wszystko się ułoży zobaczysz;-) ;)

Anik jak nie ma żadnych zaleceń to myślę, że wszystko dobrze :) z reguły jak są złe wyniki to wręcz odbiór u lekarza. Na pewno wszystko jest dobrze i będziesz brzuchatka szybciej niż się spodziewasz :* tego Ci życzę! <3 Rozumiem Cię, że wszystko wróciło teraz. Zawsze będziesz miała swojego Aniołka w swoim sercu. Nie raz o nim wspomnisz i łezka zakręci się w oku. Ale wierzę, że już teraz wszystko będzie dobrze. Na tak bolesne przeżycia trzeba czasu Kochana :* bardzo dużo o Tobie myślę i z całego serca jestem z Tobą! Buziaki ogromne dla Ciebie!

Prenatalne do 14 tygodnia, czyli 13t6d z tego co ja się orientuję. KasiaMArysia jak masz 12t6d to znaczy ze ten 13 już trwa i teraz będzie 14 czyli ostatni żeby zdążyć z usg genetycznym. A co do Twojego męża to może macie jakichś wspólnych znajomych, którzy byli tak mili i powiedzieli mu? Taki facet to totalny idiota i ja radziłabym Ci załatwiać wszystko przez prawnika, a nie z nim osobiście. Myślę też, że bez info o ciąży się nie obejdzie. Niedługo będzie widać. A na rozprawę też się czeka jakiś czas.

Napisał mi pismo prawnik itp ale na adwokata mnie nie stać. U mnie 1,5 tys kosztuje. Cóż a jak on powie ze chce ze mną to dziecko wychować to jestem w czarnej dupie.

Nie uwierzycie,mój mąż powiedział ze podpisze mi oświadczenie jak się z nim przespie. Jezu mam ochotę iść się zabić. Dopiero w niedziele z nim gadałam powiedział ze ok podpisze, a dziś takie rzeczy wymyśla ze głowa mała.
O ja pier..... to teraz mu się seksu zachcialo? Robi Ci na złość.

Witam :-D czy mogę się do was przyłączyć? Termin porodu z własnych obliczeń wypada mi na 28 września. Kartę ciąży będę miała założona dopiero 18 marca. Pierwszą wizytę mam już za sobą (19 luty) i wszystko wporzadku. Wasz wątek śledzę od samego początku "wrześnioweczek". Pozdrawiam wszystkich serdecznie i trzymam kciuki za dobre wyniki :-D

Witam :wink:

reklama
Do góry