reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Kasiu gdzieś czytałam ze do 14 tyg można badania robić. Ja zaczynam zaraz 13 bo dziś 12 i 6 dni.

Chyba tak zrobię. Złoże papiery pierw bez o tym ze jestem w ciąży a jak przyjdzie info o rozprawie to drugie pismo ze jestem w ciąży.
Moja gin mi wyliczyla, ze ostatni dzien na te badania to ostatni dzien 13 tc. Czyli mozna do 14 tc, ale nie w 14;)

U mnie dzis tez 12t6d:)

Pytanie tylko jak szybko przysla Ci to pismo. Moze lepiej od razu przyspieszac? Do porodu tylko pol roku;(

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
QUOTE="KasiaMarysia23, post: 13785777, member: 152563"]Nie uwierzycie,mój mąż powiedział ze podpisze mi oświadczenie jak się z nim przespie. Jezu mam ochotę iść się zabić. Dopiero w niedziele z nim gadałam powiedział ze ok podpisze, a dziś takie rzeczy wymyśla ze głowa mała.[/QUOTE]

No nie mogę, on trzeźwy był? :D Wygląda na to, że chce Ci dopiec. Wizja płacenia na nie swoje dziecko może go przestraszyć a może też nakręcić na robienie problemów. Niestety w świetle prawa dziecko urodzone w trakcie trwania małżeństwa uznawane jest za dziecko męża. Prawnik powinien Ci doradzić jak szybko przeprowadzić rozwód i oby się to udało

SylwiaF32 witaj:biggrin2:
Anik dobrze, ze wyniki dobre. A mówili Ci lekarze kiedy możesz dostać @?
Wszystko się ułoży zobaczysz;-) ;)

Anik jak nie ma żadnych zaleceń to myślę, że wszystko dobrze :) z reguły jak są złe wyniki to wręcz odbiór u lekarza. Na pewno wszystko jest dobrze i będziesz brzuchatka szybciej niż się spodziewasz :* tego Ci życzę! <3 Rozumiem Cię, że wszystko wróciło teraz. Zawsze będziesz miała swojego Aniołka w swoim sercu. Nie raz o nim wspomnisz i łezka zakręci się w oku. Ale wierzę, że już teraz wszystko będzie dobrze. Na tak bolesne przeżycia trzeba czasu Kochana :* bardzo dużo o Tobie myślę i z całego serca jestem z Tobą! Buziaki ogromne dla Ciebie!

Prenatalne do 14 tygodnia, czyli 13t6d z tego co ja się orientuję. KasiaMArysia jak masz 12t6d to znaczy ze ten 13 już trwa i teraz będzie 14 czyli ostatni żeby zdążyć z usg genetycznym. A co do Twojego męża to może macie jakichś wspólnych znajomych, którzy byli tak mili i powiedzieli mu? Taki facet to totalny idiota i ja radziłabym Ci załatwiać wszystko przez prawnika, a nie z nim osobiście. Myślę też, że bez info o ciąży się nie obejdzie. Niedługo będzie widać. A na rozprawę też się czeka jakiś czas.

Napisał mi pismo prawnik itp ale na adwokata mnie nie stać. U mnie 1,5 tys kosztuje. Cóż a jak on powie ze chce ze mną to dziecko wychować to jestem w czarnej dupie.

Nie uwierzycie,mój mąż powiedział ze podpisze mi oświadczenie jak się z nim przespie. Jezu mam ochotę iść się zabić. Dopiero w niedziele z nim gadałam powiedział ze ok podpisze, a dziś takie rzeczy wymyśla ze głowa mała.
O ja pier..... to teraz mu się seksu zachcialo? Robi Ci na złość.

Witam :-D czy mogę się do was przyłączyć? Termin porodu z własnych obliczeń wypada mi na 28 września. Kartę ciąży będę miała założona dopiero 18 marca. Pierwszą wizytę mam już za sobą (19 luty) i wszystko wporzadku. Wasz wątek śledzę od samego początku "wrześnioweczek". Pozdrawiam wszystkich serdecznie i trzymam kciuki za dobre wyniki :-D

Witam :wink:

reklama
Do góry