reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Witam :-D czy mogę się do was przyłączyć? Termin porodu z własnych obliczeń wypada mi na 28 września. Kartę ciąży będę miała założona dopiero 18 marca. Pierwszą wizytę mam już za sobą (19 luty) i wszystko wporzadku. Wasz wątek śledzę od samego początku "wrześnioweczek". Pozdrawiam wszystkich serdecznie i trzymam kciuki za dobre wyniki :-D

reklama
Kasia chyba zwariował ten twój ex albo się dowiedział o ciąży i będzie utrudnial oby nie.
Zamówiłam przez internet femibion 2 za 34 zł.
Aha czy na genetyczne usg 13t5d nie jest za późno?
Ja mam na 13t i 4d ale chce przełożyć na tydzien wcześnie tylko nr w rejestracji od rana zajęty wiec pewnie guzik sie uda.

KasiaMarysia23 nie mam ustalonej wizyty. I tak jak pójdę, to prywatnie. Ale dopiero, jak mi się normalna @ pojawi. Gadałam też z mama i teściową (obie zawody medyczne) i mówią, żebym się nie martwiła wynikiem.

Nie uwierzycie,mój mąż powiedział ze podpisze mi oświadczenie jak się z nim przespie. Jezu mam ochotę iść się zabić. Dopiero w niedziele z nim gadałam powiedział ze ok podpisze, a dziś takie rzeczy wymyśla ze głowa mała.
Kasia, to skladaj papiery bez tego pisma. Wazne zeby nadac sprawie bieg, bo procedury trwaja, a skoro on tak sie zachowuje to trzeba sie liczyc, ze bedzie utrudniac. Moze faktycznie jak pisala Minimousedot warto zlozyc wniosek o przyspieszenie z uwagi na ciaze? Moze wizja utrzymywania cudzego dziecka sprowadzi go na ziemie i przestanie sie wyglupiac?

ckai3e3kikq3p3qp.png

Witam :-D czy mogę się do was przyłączyć? Termin porodu z własnych obliczeń wypada mi na 28 września. Kartę ciąży będę miała założona dopiero 18 marca. Pierwszą wizytę mam już za sobą (19 luty) i wszystko wporzadku. Wasz wątek śledzę od samego początku "wrześnioweczek". Pozdrawiam wszystkich serdecznie i trzymam kciuki za dobre wyniki :-D
Czesc Sylwia!

ckai3e3kikq3p3qp.png

Jasne witaj :)

KasiaMarysia23 nie mam ustalonej wizyty. I tak jak pójdę, to prywatnie. Ale dopiero, jak mi się normalna @ pojawi. Gadałam też z mama i teściową (obie zawody medyczne) i mówią, żebym się nie martwiła wynikiem.
Bedzie wszystko dobrze. Ten wynik nie brzmi zle chociaż wiadomo lekarze nie jestem.

Witaj:)

Kasiu gdzieś czytałam ze do 14 tyg można badania robić. Ja zaczynam zaraz 13 bo dziś 12 i 6 dni.

Chyba tak zrobię. Złoże papiery pierw bez o tym ze jestem w ciąży a jak przyjdzie info o rozprawie to drugie pismo ze jestem w ciąży.

reklama
Co tam jak mija niedziela ! Zobacz załącznik 748573

Ja to dzisiaj się objadłam że zaraz pęknę ;)

Witaj.

Kurczę, odebrałam ten wynik i wszystko wróciło... szczególnie, że opisano go ciąża II, poród II.... masakra...

Do góry