Kornela, muszę spróbować owoce, bo ciężko bez jedzenia.
Sreberko, moja też ma to za uszami, ale przejdzie i za jakiś czas znowu. Byłam u alergologa i nasza ma AZS, uczulenie na roztocza, kurz, pleśń, zwierzęta i bylicę. Na tyle Oliwcia dała się przebadać.
Pola, ciesze się, że napisałaś. Kciuki kochana za jutro:* Będzie dobrze.
Acgug, mam podobnie z moimi i czasami mam ochotę schować się do szafy i w końcu odpocząć.
Piszecie o ruchach. Jak dla mnie to możliwe. Pisałam Wam z dwa tygodnie temu, że wydaje mi się, że dzidzia rusza się. Teraz wydaje mi się, że częściej coś czuje. Siedzę przy stole i z pracej strony w pewnym momencie gulkę czuje. I to nie łaskotanie, tylko lekki ból i to nie dolegliwości.
Ann-nnam, przepraszam kochana, ale masz głupiego lekarza. Lekarz nie jest w stanie powiedzieć kiedy ruchy będziesz czuć. Każda ciąża inna i każde dziecko inne. Maluch będzie mieć ochotę to kopnie. Nie słuchaj głupot.
Co do mężów, to czasami są sprzeczki, ale 30min i zaraz się śmiejemy. Nie potrafimy długo się na siebie gniewać.
Dziewczyny, czy macie, może miałyście coś takiego, że nie ważne co znadłyście do łazienki biegłyście? Nie chodzi o mdłości. Mój żołądek źle pracuje chyba, a nic prawie nie jem
Molly, kochana odpocznij :*
Ja z M przemeblowanie robiliśmy w pokoju. W piątek rogówka przyjeżdża, a M nie będzie mieć czasu w tygodniu. Jestem zadowolona, bo o wiele więcej miejsca i wsystkie kurze posprzątane. A teraz zmęczona jestem. Oby dziewczynki dobrze w nocy spały.