reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Ja się wczoraj poklocilam z Kamilem. Wybierał kurtkę w 3 sklepach, ciągle marudzil jak baba. W końcu znaleźliśmy niebieska i bardzo ładnie mu, oczywiście miała od środka kieszenie tak jak chciał to marudzil ze są za słabe. Nie wytrzymałam i powiedziałam mu parę słów to potem on zaczął krzyczeć na mnie. Potem o kłótnia o drogę, jedzie tam 5 raz i nie pamięta. W końcu się obraziłam ale w domu mu wytłumaczylam o co chodzi i mnie przeprosił.

My od poniedzialku mielismy ciche dni, bo udalo mu sie zalatwic wolne i pojsc ze mna na badania prenatalne I trym. jak juz mowilam samo usg wyszlo srednio, mianowicie jest niedomykalnosc zastawki trojdzielnej serduszka, samo w sobie moze sie cofnac, ale jest tez markerem genetycznym Zespolu Down'a, juz mi obliczyli nowe ryzyko 1:600 (poprzednie mialam 1:1126) wiec bylam juz wtedy przerazona, a on mi powtarza ze panikuje, ze na pewno wszystko bedzie dobrze, ze przesadzam i jak w piatek wyszlo ze jeszcze biochemia wyszla slaba i ryzyko wynosi juz 1:164 to nagle sie okazalo, ze jest ryzyko, iz bedziemy miec pierworodne dziecie z zespolem Downa... Nagle sie obudzil... NAGLE...

My od poniedzialku mielismy ciche dni, bo udalo mu sie zalatwic wolne i pojsc ze mna na badania prenatalne I trym. jak juz mowilam samo usg wyszlo srednio, mianowicie jest niedomykalnosc zastawki trojdzielnej serduszka, samo w sobie moze sie cofnac, ale jest tez markerem genetycznym Zespolu Down'a, juz mi obliczyli nowe ryzyko 1:600 (poprzednie mialam 1:1126) wiec bylam juz wtedy przerazona, a on mi powtarza ze panikuje, ze na pewno wszystko bedzie dobrze, ze przesadzam i jak w piatek wyszlo ze jeszcze biochemia wyszla slaba i ryzyko wynosi juz 1:164 to nagle sie okazalo, ze jest ryzyko, iz bedziemy miec pierworodne dziecie z zespolem Downa... Nagle sie obudzil... NAGLE...

Współczuję Ci bardzo kochana. Nie wiem co mam napisać. Czyli amniopunkcje czy jakoś tak będziesz miała??

Współczuję Ci bardzo kochana. Nie wiem co mam napisać. Czyli amniopunkcje czy jakoś tak będziesz miała??

Nie wiem czy jest czego wspolczuc, dzieci rodza sie powaznie chore, nie przezywaja kilku dni, tygodni lub lat, dlatego zespol Downa nie jest najgorszym co nas moze spotkac, jasne, ze jak kazdy rodzic chcialabym miec zdrowe dziecko, ale to, ze byc moze bedzie troszke inne nie oznacza dla mnie nic az tak strasznego :)

Tak, amniopunkcje mam 22 marca :)

Wygląda to tak

Załączniki

• 1456685119240.jpg
    1456685119240.jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 72
reklama
OTE="anik., post: 13783476, member: 94158"]Nie widziałam takiej, a chętnie bym spróbowała. Jakiej marki ta kawa?[/QUOTE]
Tez lubię ta kawę.amok ja kupuję w kasach świata.A KasiaMarysia gdzie ty kupujesz

Do góry