KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Kawy i herbaty świata
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A znasz dr Sadłochę z Tegramedu?? On pracuje też na Bogucicach właśnie. Wywarł na mnie b. dobre wrażenie jak byłam w szpitalu na badaniach. I chyba się przejdę do niego zobaczyć czy lepszy od mojego. Mój pracuje na Łubinowej a tam na pewno rodzić nie będę. Cały czas się zatanawiam czy do porodu do CSK ( tam przy pierwszej cesarce był ze mną mąż ) czy na Bogucicach ale tam do cesarek to trzeba solo hehe.
a mi dziś niedobrze jak cholera...chyba będę wymiotować...nie wiem, czy to ze stresu przez ten lokal czy co...ale schudłam dwa kilo...wogóle źle się czuję dzisiaj
Z czym jadlas pizze? Tez bym zjadla to moze mi smaka narobiszA ja zjadlam na raty pizze i chyba pekne no ale moze w koncu nie bede glodna w nocy...
Wszystko pycha tylko oliwki bym wywalilaSzynka, pieczarki, karczochy i czarne oliwki[emoji39]
Mozna i bez oliwekWszystko pycha tylko oliwki bym wywalila