reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
A znasz dr Sadłochę z Tegramedu?? On pracuje też na Bogucicach właśnie. Wywarł na mnie b. dobre wrażenie jak byłam w szpitalu na badaniach. I chyba się przejdę do niego zobaczyć czy lepszy od mojego. Mój pracuje na Łubinowej a tam na pewno rodzić nie będę. Cały czas się zatanawiam czy do porodu do CSK ( tam przy pierwszej cesarce był ze mną mąż ) czy na Bogucicach ale tam do cesarek to trzeba solo hehe.

niestety nie znam lekarza. Ja chodzę z NFZ u mnie w mieście.

a mi dziś niedobrze jak cholera...chyba będę wymiotować...nie wiem, czy to ze stresu przez ten lokal czy co...ale schudłam dwa kilo...wogóle źle się czuję dzisiaj :(

A ja zjadlam na raty pizze i chyba pekne;) no ale moze w koncu nie bede glodna w nocy...

ckai3e3kikq3p3qp.png

Kornela, muszę spróbować owoce, bo ciężko bez jedzenia.

Sreberko, moja też ma to za uszami, ale przejdzie i za jakiś czas znowu. Byłam u alergologa i nasza ma AZS, uczulenie na roztocza, kurz, pleśń, zwierzęta i bylicę. Na tyle Oliwcia dała się przebadać.

Pola, ciesze się, że napisałaś. Kciuki kochana za jutro:* Będzie dobrze.

Acgug, mam podobnie z moimi i czasami mam ochotę schować się do szafy i w końcu odpocząć.

Piszecie o ruchach. Jak dla mnie to możliwe. Pisałam Wam z dwa tygodnie temu, że wydaje mi się, że dzidzia rusza się. Teraz wydaje mi się, że częściej coś czuje. Siedzę przy stole i z pracej strony w pewnym momencie gulkę czuje. I to nie łaskotanie, tylko lekki ból i to nie dolegliwości.

Ann-nnam, przepraszam kochana, ale masz głupiego lekarza. Lekarz nie jest w stanie powiedzieć kiedy ruchy będziesz czuć. Każda ciąża inna i każde dziecko inne. Maluch będzie mieć ochotę to kopnie. Nie słuchaj głupot.

Co do mężów, to czasami są sprzeczki, ale 30min i zaraz się śmiejemy. Nie potrafimy długo się na siebie gniewać.

Dziewczyny, czy macie, może miałyście coś takiego, że nie ważne co znadłyście do łazienki biegłyście? Nie chodzi o mdłości. Mój żołądek źle pracuje chyba, a nic prawie nie jem :(

Molly, kochana odpocznij :*

Ja z M przemeblowanie robiliśmy w pokoju. W piątek rogówka przyjeżdża, a M nie będzie mieć czasu w tygodniu. Jestem zadowolona, bo o wiele więcej miejsca i wsystkie kurze posprzątane. A teraz zmęczona jestem. Oby dziewczynki dobrze w nocy spały.

reklama
Do góry