reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
A znasz dr Sadłochę z Tegramedu?? On pracuje też na Bogucicach właśnie. Wywarł na mnie b. dobre wrażenie jak byłam w szpitalu na badaniach. I chyba się przejdę do niego zobaczyć czy lepszy od mojego. Mój pracuje na Łubinowej a tam na pewno rodzić nie będę. Cały czas się zatanawiam czy do porodu do CSK ( tam przy pierwszej cesarce był ze mną mąż ) czy na Bogucicach ale tam do cesarek to trzeba solo hehe.

niestety nie znam lekarza. Ja chodzę z NFZ u mnie w mieście.

a mi dziś niedobrze jak cholera...chyba będę wymiotować...nie wiem, czy to ze stresu przez ten lokal czy co...ale schudłam dwa kilo...wogóle źle się czuję dzisiaj :(

A ja zjadlam na raty pizze i chyba pekne;) no ale moze w koncu nie bede glodna w nocy...

ckai3e3kikq3p3qp.png

Kornela, muszę spróbować owoce, bo ciężko bez jedzenia.

Sreberko, moja też ma to za uszami, ale przejdzie i za jakiś czas znowu. Byłam u alergologa i nasza ma AZS, uczulenie na roztocza, kurz, pleśń, zwierzęta i bylicę. Na tyle Oliwcia dała się przebadać.

Pola, ciesze się, że napisałaś. Kciuki kochana za jutro:* Będzie dobrze.

Acgug, mam podobnie z moimi i czasami mam ochotę schować się do szafy i w końcu odpocząć.

Piszecie o ruchach. Jak dla mnie to możliwe. Pisałam Wam z dwa tygodnie temu, że wydaje mi się, że dzidzia rusza się. Teraz wydaje mi się, że częściej coś czuje. Siedzę przy stole i z pracej strony w pewnym momencie gulkę czuje. I to nie łaskotanie, tylko lekki ból i to nie dolegliwości.

Ann-nnam, przepraszam kochana, ale masz głupiego lekarza. Lekarz nie jest w stanie powiedzieć kiedy ruchy będziesz czuć. Każda ciąża inna i każde dziecko inne. Maluch będzie mieć ochotę to kopnie. Nie słuchaj głupot.

Co do mężów, to czasami są sprzeczki, ale 30min i zaraz się śmiejemy. Nie potrafimy długo się na siebie gniewać.

Dziewczyny, czy macie, może miałyście coś takiego, że nie ważne co znadłyście do łazienki biegłyście? Nie chodzi o mdłości. Mój żołądek źle pracuje chyba, a nic prawie nie jem :(

Molly, kochana odpocznij :*

Ja z M przemeblowanie robiliśmy w pokoju. W piątek rogówka przyjeżdża, a M nie będzie mieć czasu w tygodniu. Jestem zadowolona, bo o wiele więcej miejsca i wsystkie kurze posprzątane. A teraz zmęczona jestem. Oby dziewczynki dobrze w nocy spały.

reklama
Do góry