KasiaRo
Fanka BB :)
To roznie moze byc tydzien przed terminemJa mam wesele 10 wrzesnia u mojego M brata. Tydzien przed terminem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To roznie moze byc tydzien przed terminemJa mam wesele 10 wrzesnia u mojego M brata. Tydzien przed terminem
Na komunie mamie pasuje jakasjasna sukienka to wiem na pewno.
No tylko martwię się ze będę już sporą ciezaroweczka. i nie wiem jak będę się czuć w sukience.Jak liczyłam to będzie już połówką ciąży.w moim przypadku będę już mieć brzuch to wiem na pewno.wkoncu to już 3 ciąża.wiem bo chłopcami miałam.więc raczej teraz się to nie zmieni
Ja mam wesele 10 wrzesnia u mojego M brata. Tydzien przed terminem
Minimousedot jak możesz, to zrób biopsje kosmówki - jest dokladniejsza i spokojnie można ją zrobić w tym momencie ciąży.Nie wiem czy jest czego wspolczuc, dzieci rodza sie powaznie chore, nie przezywaja kilku dni, tygodni lub lat, dlatego zespol Downa nie jest najgorszym co nas moze spotkac, jasne, ze jak kazdy rodzic chcialabym miec zdrowe dziecko, ale to, ze byc moze bedzie troszke inne nie oznacza dla mnie nic az tak strasznego
Tak, amniopunkcje mam 22 marca