reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

W pieewszej ciazy czuc ruchy kolo 20 tc. W drugiej podobno wczesniej,ale w 12 tc? Mmnie tez cos raz zalaskotalo dolem,ale to pewnie jelita:)

reklama
Acgug ja też mam jakieś cieżkie dni, chłopcy moi mi dokazują,chorzy cały tydzień to juz warjuje z mini.jeszcze dzis wymyślili zabawe grania w piłke w domu,piłka zrobiona z papieru i taśmy bo tak sobie wymyślili zeby nic nie rozbić, a ja już na skraju wyczerpania.Ja też się kłóce ze swoim M tylko że my to przez skypa, to zaraz nam foch przechodzi, chyba nam hormony buzują.:)
Moja pluc się nauczyła na podłogę. Normalnie samą siebie przechodzi. Wzięłam ją na przejażdżkę bo można zwariować.

ja sie ze swoim kloce przynajmniej 3 razy w tygodniu, sama mam ciezki charakter, a on mimo cierpliwosci nie lubi chodzic na ustepstwa ;) poki co pracuje poza Krakowem i do domu zjezdza tylko na weekendy wiec sie jeszcze nie pozabijalismy ;)

ja kloce przynajmniej 3 razy w tygodniu, sama mam ciezki charakter, a on mimo cierpliwosci nie lubi chodzic na ustepstwa ;) poki co pracuje poza Krakowem i do domu zjezdza tylko na weekendy wiec sie jeszcze nie pozabijalismy ;)
Czasem rozłąka jest potrzebna, mój jak wyjechał w styczniu to wróci 19 marca.i potem co dwa tyg bedzie w domu bo mamy wesele, potem komunie naszego syna.a potem zobaczymy

Ale mnie naszło poszłam do sklepu po drożdże i mąkę i teraz w piekarniku dochodzą bułeczki odrywane nadziane konfiturą ze śliwek ;) jeszcze tylko pół godziny no i musi troszkę ostygnąć :)
Daj proszę przepis ns wątku bo zrobilas smaka:)
Tak w ogole dzien dobry! Ja dzisiaj na targach turystycznych bylam poszukać nowych inspiracji na wyjazdy i własny interes:) Co do smarowania to ja z Filipin przywiozlam sobie czysty olej x kokosa i nim się smaruje, a pachne potem jak prawdziwy kokosik:) Wracajac z targów wesxlam na burgera takiego z wołowiny alr piersszy raz się Nim nie najadlam i zjadlabym jeszcze..eh ta ciąża:) Ja na szczęście z moim mimo obu silnych charakterów to sie klocimy rzadko:) Obyscie sir szybko ze swoimi pogodzily:)

Poklucilam się z moim. Mieliśmy jechać do Ikei z moimi rodzicami. Wstałam zrobiłam mu śniadanie a on zaczął sprzątać. Mówię mu se już późno i trzeba wyjść to stwierdził że on z nikim się nie umawial. Ja terax siedzę bo sama nigdzie nie wyjdę bo się jeszcze boję a on sprząta. Na obiad nic nie mam bo na mieście mieliśmy zjeść. Chcę mi się ryczec. Jest mi źle
Sory że wam tak pisze ale nie bardzo mam teraz komu. Nie wiem jak wytrzymam kolejne 6 mcy ;(

Kochana tylko nie płacz! Jejku on się zachował jak mój były mąż. Ehh faceci. Nie wiem co Ci doradzić. Może na spokojnie pogadaj z nim.

reklama
Ja się wczoraj poklocilam z Kamilem. Wybierał kurtkę w 3 sklepach, ciągle marudzil jak baba. W końcu znaleźliśmy niebieska i bardzo ładnie mu, oczywiście miała od środka kieszenie tak jak chciał to marudzil ze są za słabe. Nie wytrzymałam i powiedziałam mu parę słów to potem on zaczął krzyczeć na mnie. Potem o kłótnia o drogę, jedzie tam 5 raz i nie pamięta. W końcu się obraziłam ale w domu mu wytłumaczylam o co chodzi i mnie przeprosił.

Lecę robić placek z jabłkami.

Co do ruchów to raz mnie zakizialo w brzuchu i tyle. Chyba omamy :)

Ściskam Was mocno :* potem zajrze

Do góry