reklama
pola06
Fanka BB :)
I się jeszcze wszystkie pogryziemyNo to organizujmy się i wyjedźmy wszystkie wrześnióweczki do jakiegoś spa same odpocząć
KasiaRo
A my sie w ogole nie klocimy. Czasem to ja mam cos do powiedzenia, albo strzelam focha... Ale moj facet ma anielska cierpliwosc do mnie i jeszcze nigdy nie udalo mi sie go wyprowadzic z rownowagi. A bywa, ze nie jestem latwa w obyciu;(
Ale do spa moge jechac) musze isc na pedicure i podciac koncowki wlosow btw...
Ale do spa moge jechac) musze isc na pedicure i podciac koncowki wlosow btw...
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Ja też mam to szczęście, dogadujemy się idzie nam całkiem dobrze a charekterki mamy oj mamyA my sie w ogole nie klocimy. Czasem to ja mam cos do powiedzenia, albo strzelam focha... Ale moj facet ma anielska cierpliwosc do mnie i jeszcze nigdy nie udalo mi sie go wyprowadzic z rownowagi. A bywa, ze nie jestem latwa w obyciu;(
Ale do spa moge jechac)
Hmmm co do spa też się piszę, we wtorek co prawda idę do fryzjera ale pazurki jak najbardziej
Dziewczyny, czy któraś z Was korzystała lub ma zamiar z banku komórek macierzystych, chodzi o krew pępowinową.?? Pytam od tak, bo ostatnio moja gin mi o tym wspomniała, że można się nad tym zastanowić, mamy czas przez całą ciążę.
dariaorzechowska
Dużo zależy od tego czy to ciążą pierwsza czy kolejna.przy kolejnych wcześniej sie czuje ruchy.choć bratowa poczuła w pierwszej ciąży w 18 tyg,wiec to zalezy dużo od położenia dziecka i naszej postury ciała.Na kazdą przyjdzie czas, ja też czekam z niecierpliwościa na pierwsze laskotanie jak ja to nazywam.Niedługo bratowa urodzi więc chłopcymoi juz nie moga sie doczekac kiedy zobacza u cioci bobo, bo u nas jeszcze troszkęTeż bym chciała poczuć, moja gin mówi że poczuję około 20 tyg. Także nie wiem jak to możliwe że Ty tam coś czujesz? Czyżby tak zupełnie z przodu była ta dzidzia i blisko?
dariaorzechowska
Acgug ja też mam jakieś cieżkie dni, chłopcy moi mi dokazują,chorzy cały tydzień to juz warjuje z mini.jeszcze dzis wymyślili zabawe grania w piłke w domu,piłka zrobiona z papieru i taśmy bo tak sobie wymyślili zeby nic nie rozbić, a ja już na skraju wyczerpania.Ja też się kłóce ze swoim M tylko że my to przez skypa, to zaraz nam foch przechodzi, chyba nam hormony buzują.Dziewczyny mówicie, że klocicie się ze swoimi. Mój to mnie tak wku..., że masakra.
Do tego córka zachowuje się jak niemowlak dosłownie. Ciągle Mamo weź mnie na ręce, Mamo chodź do mnie, Mamo chodź ze mną sikać i tak wkoło. Mam dość.
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Ale mnie naszło poszłam do sklepu po drożdże i mąkę i teraz w piekarniku dochodzą bułeczki odrywane nadziane konfiturą ze śliwek jeszcze tylko pół godziny no i musi troszkę ostygnąć
reklama
ja też się kłócę strasznie......z mamą! czepia się wszystkiego non stop! mam dość....mąż też mnie czasem wpienia...ale szybko nam przechodzi...z mamą to już nie wytrzymuje...kocham ją, Ona dużo dla mnie robi...ale odzwyczaiłam się żyć z nią pod jednym dachem....mieszkałam dwa lata w Holandii z mężem zanim tu zjechaliśmy....Ona jest bardzo trudną osobą...mój mąż też już nie może...masakra