dariaorzechowska
Fanka BB :)
Dziewczyny jak wejść na inne nasze fora czyli coś z brzucha i,te usg .bo raz mi się z tel udało a teraz nie wiem jak to znaleźć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasia2439 jesteś z Rudy Śląskiej czy tylko tam badania robiłas??
Fora ciazowe - przyszle mamy - wrzesien 2016Dziewczyny jak wejść na inne nasze fora czyli coś z brzucha i,te usg .bo raz mi się z tel udało a teraz nie wiem jak to znaleźć
Korzystasz z komórki?Dziewczyny jak wejść na inne nasze fora czyli coś z brzucha i,te usg .bo raz mi się z tel udało a teraz nie wiem jak to znaleźć
Tez mam takue dni. Jestem glodna a nic mi nie wchodzi nie lubie tak. Wtedy jem duzo owocowAnik, moja córka zaraz 6 lat, a jak skończyła 7 msc zaczęło się u nas.
Co do rzeczy dla dziecka, to wolę szybciej kupić. Nie lubię na ostatnią chwilę zostawiać.
Dzisiaj miałam bardzo ochotę na szynkę i zaraz do łazienki poleciałam Praktycznie nic jeść nie mogę. Dzisiaj robię kurczaka pieczonego na obiad i też mogę zapomieć aby zjeść, bo mięso mi nie leży.
Moja Ola jak skończyła 1,5 miesiąca dostała paskudna czerwoną wysypkę normalne maści nie pomagały skóra za uszami zaczęła jej pękać i wpływało jej osocze które sklejalo wszystko, normalnie nie mogliśmy sobie z tym poradzić siedziałam z nią i płakałamAnik, moja córka zaraz 6 lat, a jak skończyła 7 msc zaczęło się u nas.
tak jestem z Rudy Śląskiej