reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Dziewczyny jak wejść na inne nasze fora czyli coś z brzucha i,te usg .bo raz mi się z tel udało a teraz nie wiem jak to znaleźć
Fora ciazowe - przyszle mamy - wrzesien 2016

ckai3e3kikq3p3qp.png

Anik, moja córka zaraz 6 lat, a jak skończyła 7 msc zaczęło się u nas.

Co do rzeczy dla dziecka, to wolę szybciej kupić. Nie lubię na ostatnią chwilę zostawiać.

Dzisiaj miałam bardzo ochotę na szynkę i zaraz do łazienki poleciałam :( Praktycznie nic jeść nie mogę. Dzisiaj robię kurczaka pieczonego na obiad i też mogę zapomieć aby zjeść, bo mięso mi nie leży.

Co do rzeczy dla dziecka, to wolę szybciej kupić. Nie lubię na ostatnią chwilę zostawiać.

Dzisiaj miałam bardzo ochotę na szynkę i zaraz do łazienki poleciałam :( Praktycznie nic jeść nie mogę. Dzisiaj robię kurczaka pieczonego na obiad i też mogę zapomieć aby zjeść, bo mięso mi nie leży.
Tez mam takue dni. Jestem glodna a nic mi nie wchodzi:( nie lubie tak. Wtedy jem duzo owocow

Moja Ola jak skończyła 1,5 miesiąca dostała paskudna czerwoną wysypkę normalne maści nie pomagały skóra za uszami zaczęła jej pękać i wpływało jej osocze które sklejalo wszystko, normalnie nie mogliśmy sobie z tym poradzić siedziałam z nią i płakałam
Na szczęście nasz pediatra tylko w konieczności podaje sterydy
Dostaliśmy skierowane do poradni alergologicznej wskazała nam w szpital w Krakowie który ponoć jest najlepszy czekaliśmy 2 tyg na termin. Trafiliśmy do świetnego lekarza okazało się że mamy atopowe zakażenie na szczęście to z którego dzieci wyrastają uffffff, dała nam 2 drogi sterydy efekt do miesiąca lub maści na naturalnych składnikach robione w aptece powolny efekt. Wybraliśmy tzw bramkę nr 2 można powiedzieć, że na 1 urodziny mała miała skórę jak rówieśnicy. Teraz tylko musimy uważać na kosmetyki jeśli są za mocne odrazu ręce są przesuszone a doprowadzenie ich do normalności trwa 2tyg

reklama
tak jestem z Rudy Śląskiej :)

A znasz dr Sadłochę z Tegramedu?? On pracuje też na Bogucicach właśnie. Wywarł na mnie b. dobre wrażenie jak byłam w szpitalu na badaniach. I chyba się przejdę do niego zobaczyć czy lepszy od mojego. Mój pracuje na Łubinowej a tam na pewno rodzić nie będę. Cały czas się zatanawiam czy do porodu do CSK ( tam przy pierwszej cesarce był ze mną mąż ) czy na Bogucicach ale tam do cesarek to trzeba solo hehe.

Do góry