reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Dzien dobry:)

Ja tez na razie nic nie kupuje, ani za bardzo nie planuje kiedy. Pewnie zaczne ogladac wczesniej stacjonarnie, a potem kupie wszystko w ostatnim momencie przez internet... Przesadna jestem pod tym wzgledem, nie chce zapeszac.

KasiaMarysia, dobrze ze nadalas sprawie bieg. Z tego co pisze Minimousedot naprawde nie ma na co czekac.

U mnie na razie wiosenne porzadki lazienki przy okazji montowania nowej szafki. Potem idziemy cos zjesc i znowu zostaje sama na 4 dni;(

ckai3e3kikq3p3qp.png
W jakies delegacje jezdzi Twoj nie-maz?:)

reklama
U mnie spokojnie. Zaraz pozmywac zrobię jakiś obiad. Potem poćwicze. Może gdzieś wyciągnięmy z Krzysiem tatusia.
A jutro jadę po wyniki i umówić młodego do alergologa.
U mnie slonecznie ale chłodno bo 2st.i widzę, że deszcz padał bo jest mokro.
Ile ma Krxys? my jestesmy pod opieka alergologa odkad maly skonczyl 6 miesiecy

W maju będzie miał 4 latka. Z alergia męczymy się od zeszłego lata.
Hej!
Moja córka w lipcu tez skończy 4 lata. Mamy dzieci w tym samym wieku.
Podobno testy alergiczne wychodzą wiarygodne po trzecim roku życia także możecie działać.
Pozdrawiam

Poklucilam się z moim. Mieliśmy jechać do Ikei z moimi rodzicami. Wstałam zrobiłam mu śniadanie a on zaczął sprzątać. Mówię mu se już późno i trzeba wyjść to stwierdził że on z nikim się nie umawial. Ja terax siedzę bo sama nigdzie nie wyjdę bo się jeszcze boję a on sprząta. Na obiad nic nie mam bo na mieście mieliśmy zjeść. Chcę mi się ryczec. Jest mi źle
Sory że wam tak pisze ale nie bardzo mam teraz komu. Nie wiem jak wytrzymam kolejne 6 mcy ;(

Poklucilam się z moim. Mieliśmy jechać do Ikei z moimi rodzicami. Wstałam zrobiłam mu śniadanie a on zaczął sprzątać. Mówię mu se już późno i trzeba wyjść to stwierdził że on z nikim się nie umawial. Ja terax siedzę bo sama nigdzie nie wyjdę bo się jeszcze boję a on sprząta. Na obiad nic nie mam bo na mieście mieliśmy zjeść. Chcę mi się ryczec. Jest mi źle
Sory że wam tak pisze ale nie bardzo mam teraz komu. Nie wiem jak wytrzymam kolejne 6 mcy ;(

Oj bidulko,widocznie twoj luby ma zły dzień. każda z nas czasem musi wysłuchać gderania faceta.A mówią że my gderamy.nie martw się przejdzie mu i zobaczysz ze zaraz wyskoczycie na obiad.buziolki będzie dobrze

Annam, zglodnieje, to mu przejdzie;) nie martw sie! To tylko facet. Trzeba bylo samej jechac z rodzicami do Ikea i cos tam zjesc;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
Facet to facet. Pomamrac sobie musi. A Ty się nie martw bo pewnie mu niedługo przejdzie.:angry:
Ja że swoim tez mamy ciche dni.
Buziaki:biggrin2:

Do góry