reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

[QUteż ="KasiaMarysia23, post: 13782355, member: 152563"]Tosia a kiedy będziesz mniej więcej wiedziała?[/QUOTE]
No tez ciekawą jestem Kiedy poznam płeć malucha,choć może być tak jak z synem ze ułożył się od początku posladkowo i też tak rodzilam.więc przez całą ciążę widzialm plecy i dupke.

reklama
Kasiu czuję się coraz lepiej. Dziękuję. A w szpitalu wpisze Twoje nazwisko u mnie wszystkie dziewczyny musiały wymusić że małych ma inne jak nie ma ślubu. Ale to zależy od szpitala.
Ja nic nie kupuje, wszystko zależy co będzie. Ostatnio wydałem id 15 kg ubranek bo ja nie potrzebowałam. U mnie same dziewczynki. A gdyby był chłopak to będzie się myśleć. Co do wózka to oglądam ale nic mi się nie podoba. Z łóżeczkami jest podobnie. Nic mi się nie podoba hyh

Zgodziłas się??

Daria to dobrze :-) oby tak do wieczora

No nikogo nie zmusisz zeby z Toba byl i w dodatku byl szczesliwy, jesli tamta kobieta dala mu szczescie to super, ja swoje znalazlam przy kims innym :)

Minimousedot widzę, że więcej małopolan się tu znajduje ;)

Im nas wiecej tym weselej :) W koncu ktos musi podtrzymywac tradycje wychodzenia na pole ;)

Hm... obudzilam sie ok 3 w nocy z wymiotami, maz kolo 6 kazal mi wziac czopek (kolejny) i w sumie nawet bardzo dobrze sie czuje, zjadlam porzadne sniadanie, mam jakby lekka zgage... ale jest ok :)

Jak ja urodzilam to M tez dopiero kupil lizeczko,materacyk,posciele:),dal sobie rade.
Ja mysle nad lozeczkiem bo moj 19 miesieczniak to taki wierciuch jest ,ze ze zwyklego lozka spadly z 10 razy w nocy i nie wiem czy nie bede musiala kupic drugiego lozeczka.
Musze pomyslec.

KasiaMarysia-trzymam kciuki zeby wszydtko szybko poszlo po Twojejmysli.

No nikogo nie zmusisz zeby z Toba byl i w dodatku byl szczesliwy, jesli tamta kobieta dala mu szczescie to super, ja swoje znalazlam przy kims innym :)

Im nas wiecej tym weselej :) W koncu ktos musi podtrzymywac tradycje wychodzenia na pole ;)

Hm... obudzilam sie ok 3 w nocy z wymiotami, maz kolo 6 kazal mi wziac czopek (kolejny) i w sumie nawet bardzo dobrze sie czuje, zjadlam porzadne sniadanie, mam jakby lekka zgage... ale jest ok :)

Wpisałas się do postu na to listę ??

Kornela dziękuję :-)

Myślę że i ja kupie wszystko po narodzinach. Teść może łóżeczko zrobi, bo w zakładzie produkcyjnym meble pracuje.

Tata coś gotuje a mnie po prostu nie pasuje zapach, śmierdzi jak nie wiem.

Mini, zależy jaki sąd ;)

KasiaMarysia, ciesze się, że idzie w dobrym kierunki. Będzie dobrze zobaczysz :* Kochana, pochwal się na zakupach ciuszkami :D

Pola, a co z Tobą? Na początku tyle pisałaś teraz cisza :(

Molly, jak w pracy?

Anik, co tam u Ciebie?

Dziewczyny, jak Wy się wszystkie ogólnie czujecie, jak dzieciaczki?

U nas znowu mnie rozkłada, obie córki z gorączką. W nocy muwiałam czopek młodszej dać, bo nie chciała syropu, no i M zakatarzony :/ Idzie oszaleć.

Co do rozstępów, to nie używam kremów, bo boje się. I tak jakieś uczulenie na kremy mam.

Aaaaaaaa.. u nas zima wróciła!!!! :/

U mnie spokojnie. Zaraz pozmywac zrobię jakiś obiad. Potem poćwicze. Może gdzieś wyciągnięmy z Krzysiem tatusia.
A jutro jadę po wyniki i umówić młodego do alergologa.
U mnie slonecznie ale chłodno bo 2st.i widzę, że deszcz padał bo jest mokro.

reklama
Dzien dobry:)

Ja tez na razie nic nie kupuje, ani za bardzo nie planuje kiedy. Pewnie zaczne ogladac wczesniej stacjonarnie, a potem kupie wszystko w ostatnim momencie przez internet... Przesadna jestem pod tym wzgledem, nie chce zapeszac.

KasiaMarysia, dobrze ze nadalas sprawie bieg. Z tego co pisze Minimousedot naprawde nie ma na co czekac.

U mnie na razie wiosenne porzadki lazienki przy okazji montowania nowej szafki. Potem idziemy cos zjesc i znowu zostaje sama na 4 dni;(

ckai3e3kikq3p3qp.png

Do góry