KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Znaczy ja napisalam, ze jestem w ciazy, bo tak mi poradzono w sekretariacie cywilno-rodzinnym, w sensie zeby napisac, ze bez orzekania o winie, bez wspolnoty majatkowej, bez dzieci i ze w ciazy i faktycznie nagle rozprawa mogla sie odbyc prawie 4 miesiace wczesniej.... Poza tym nie uwazam, zeby to byla sprawa mojego ex czy jestem w ciazy czy nie, ja nie ingeruje czy on z nową lejdi kupili sobie mieszkanie, kota lub czy planuja zalozyc rodzine, ale to wszystko zalezy od stosunkow miedzy Wami, oczywiscie dla ex partnera moze to byc dodatkowy bodziec zeby jednak tez dazyc do jak najszybszego rozwiazania malzenstwa, bo bedzie placil alimenty na nie swoje dziecko - to dobrze dziala jako straszak
A mozesz juz to zaniesc przy skladaniu wniosku, tylko napisac ze w zwiazku z tym, tym i tym prosisz o szybszy termin rozprawy.
Wiesz on utrzymuje ze mnie bardzo kocha i żałuje tego jak się zachowywał. Wy długo nie byliście razem 2-3 lata tak?? u mnie P się wyprowadził w grudniu, a od października ze współżylismy ze sobą. Chyba dołączę prośbę z wnioskiem ale poki co nie będę pisać o tym ze jestem w ciąży. Jak przyjdzie mi czekać 3 miesiące to wtedy napisze.