Minimousedot
Fanka BB :)
Podaj mi maila wiadomoscia prywatną to Ci przesle co ja zlozylam, moze Ci to pomoze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podaj mi maila wiadomoscia prywatną to Ci przesle co ja zlozylam, moze Ci to pomoze
malineczka2561@wp.pl
Z góry dziękuję Ci bardzo :-*
Czyli jak będzie wyznaczona rozprawa. Ok :-) problem jest w tym że nie wiem czy pisać to ze jestem w ciąży. Kurde... Nie wiem jak by mój ex zareagował na to.
Moim zdaniem nie musisz się tym chwalić to Twoja prywatna sprawa. I bądź dobrej myśli, ja już tam gdzieś wcześniej pisałam, jestem z rozwodnikiem, poznaliśmy się gdy był w trakcie rozwodu a rozwód dostał na pierwszej rozprawie, a była trudniejsza sytuacja niż u Ciebie bo ma dziecko.
No tak tak kochana tylko jak bym pisała pismo o przyspieszenie to mogłabym napisać tak jak nasza nowa koleżanka z uwagi na to ze jestem w ciąży z obecnym partnerem to mąż będzie miał prawa do nie swojego dziecka według artykułu takiego i takiego.
A ile czekałas na rozwód?