reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

KasiaMarysia, trzymam kciuki za rozwod w takim razie. I dzialaj szybko, bo jak Twoj ex bedzie chcial, to moze Ci teraz bardzo utrudnic zycie...

ckai3e3kikq3p3qp.png

Oby nie, jeśli będzie robił problemy to niestety będę musiała wyciągać brudy przed sądem. Od grudnia nie mieszkamy razem, a od połowy października nie sypiamy razem. Ale podobno rozkład pożycia jest zaczyna się od roku :(

reklama
ja mam mame swoja w kielcach więc mi nie pomoze.mąż za granicą więc teściowa pomaga.samej ciężko. Ale wiadomo żeby coś mieć trzeba czasem poświęceń. najgorsze są rozłąki :(ale daje radę:)muszę

Oby nie, jeśli będzie robił problemy to niestety będę musiała wyciągać brudy przed sądem. Od grudnia nie mieszkamy razem, a od połowy października nie sypiamy razem. Ale podobno rozkład pożycia jest zaczyna się od roku :(
No tak, ale poki co czarno na bialym widac, ze go zdardzalas skoro jestes w ciazy. Wiec jesli sie dowie i bedzie zlosliwy, moze chcec orzeczenia o winie etc. Nie mowiac juz o brudach, to by trwalo nie wiadomo jak dlugo. Poza tym chyba wg prawa maz jest ojcem dziecka, a ojcostwo kogos innego trzeba tez w sadzie udowodnic? Takze dzialaj, nie czekaj:)

ckai3e3kikq3p3qp.png

hej dziewczynki
1922 zł to kwota netto :happy2:

A 1000zł przez rok to chyba dla każdego??

My niby mamy fajnie bo mieszkamy w domku sami...ale u góry jest w zimie..zimno i korzystamy z niej sporadycznie. Wiktor ma na dole swój pokój, maluch będzie narazie z nami w dużym.Może uda się kiedyś ocieplić dom, Wiko podrośnie to się mu zrobi pokój u góry a maluch do jego pokoju...

Miłego dnia:cool2:

No tak, ale poki co czarno na bialym widac, ze go zdardzalas skoro jestes w ciazy. Wiec jesli sie dowie i bedzie zlosliwy, moze chcec orzeczenia o winie etc. Nie mowiac juz o brudach, to by trwalo nie wiadomo jak dlugo. Poza tym chyba wg prawa maz jest ojcem dziecka, a ojcostwo kogos innego trzeba tez w sadzie udowodnic? Takze dzialaj, nie czekaj:)

ckai3e3kikq3p3qp.png

Nieee, nie możliwe, jak może być ktoś ojcem dziecka jak z nim nie sypiam. Ja się szarpać nie będę. Pytałam co mu da to ze będzie moja wina. Dzieci nie mamy więc płacić mu nie będę.

hej dziewczynki
1922 zł to kwota netto :happy2:

A 1000zł przez rok to chyba dla każdego??

My niby mamy fajnie bo mieszkamy w domku sami...ale u góry jest w zimie..zimno i korzystamy z niej sporadycznie. Wiktor ma na dole swój pokój, maluch będzie narazie z nami w dużym.Może uda się kiedyś ocieplić dom, Wiko podrośnie to się mu zrobi pokój u góry a maluch do jego pokoju...

Miłego dnia:cool2:

Według mnie to 1000 jeśli nie pracujesz, albo pracujesz na umowę zlecenie. Jeśli pracujesz to z pracy należy Ci się.

Hej!
Ciężko nadażyć z czytaniem.
Witam nową Mamę!
KasiaMarysia23 szybkiego załatwienia rozwodu Ci życzę.
Co do becikowego to ja dostane 1000 zł x 12 miesięcy. Także skorzystam na tym.
Jeśli chodzi o przemeblowanie - chcemy zrobić pokój dla córki, a strych zagospodarowany jest i będzie tam nasza sypialnia.
Ponuro dziś u mnie i bardzo zimno.
Dziewczyny kiedy przeszły Wam mdlosci/wymioty?

reklama
Mieszkam pod radomiem.mama pod kielcami.w gm mniów.mąż przyjeżdża co 3 mięs na 2 tyg i jedzie spowrotem.latem na dłużej przyjeżdża. Ale dopiero rok wyjeżdża a żeby się dorobić musimy się troszkę pomeczyc.trzymam kciuki żeby z rozwodem szybko poszło.choć koleżanka też się rozwodzi teraz i sąd stara się godzić ich.nie wiem czy żeby dostać szybki rozwód nie będziesz musiała powiedzieć o ciąży.bo tamto trwa to i ponad rok.najlepiej jak byś poszła do radcy prawnego powiedziała mu co i jak i on ci powie. może kochana się mylę Ale koleżanka właśnie to przechodzi o to trwa już trochę.trzymam kciuki

Do góry