Acgug
Fanka BB :)
To tyle co u mnie.10 tygodni i 5 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tyle co u mnie.10 tygodni i 5 dni
To ze nie sypiasz, to wiesz Ty i on. W swietle prawa to wyglada inaczej, poczytaj tu .Link do: Oddział 2. Ojcostwo - Kodeks rodzinny i opiekuńczy [KRiO]Nieee, nie możliwe, jak może być ktoś ojcem dziecka jak z nim nie sypiam. Ja się szarpać nie będę. Pytałam co mu da to ze będzie moja wina. Dzieci nie mamy więc płacić mu nie będę.
Tak i ja się zgodzę z Wami.Kasia Ro ma racje do czasu rozwodu wg prawa prawa ojcowskie ma Twój obecny mąż. Oglądałam w tv kiedys o tym i pamiętam,ze prawdziwy ojciec dziecka nie mial do niego żadnych praw.
Mieszkam pod radomiem.mama pod kielcami.w gm mniów.mąż przyjeżdża co 3 mięs na 2 tyg i jedzie spowrotem.latem na dłużej przyjeżdża. Ale dopiero rok wyjeżdża a żeby się dorobić musimy się troszkę pomeczyc.trzymam kciuki żeby z rozwodem szybko poszło.choć koleżanka też się rozwodzi teraz i sąd stara się godzić ich.nie wiem czy żeby dostać szybki rozwód nie będziesz musiała powiedzieć o ciąży.bo tamto trwa to i ponad rok.najlepiej jak byś poszła do radcy prawnego powiedziała mu co i jak i on ci powie. może kochana się mylę Ale koleżanka właśnie to przechodzi o to trwa już trochę.trzymam kciuki
Codziennie rano musze zwymiotowac i to jest najgorsze bo samą zolcia. Później jest ok tylko gardło trochę boli. Czytałam o Twojej akcji wczorajszej i ciesze się, że wszystko jest dobrze☺Acgug dziękuję
Jak Twoje samopoczucie??
Szykowanie pokoju dla małego to cudowne przeżycie ja u taty tez naszykuje ale ok 20 tyg
Wiesz Kochana mdłości czasem mam, ostatni.raz wymiotowalam w sobotę. Wczoraj leciałam na złamanie karku, bo obudziłam się w bez problemu. Oczywiście mały spał. Także początek 12 tyg mi mija.
Codziennie rano musze zwymiotowac i to jest najgorsze bo samą zolcia. Później jest ok tylko gardło trochę boli. Czytałam o Twojej akcji wczorajszej i ciesze się, że wszystko jest dobrze☺