dariaorzechowska
Fanka BB :)
Tak ma dwoje.mieszka z mama.i na sama sprawe czeka od pazdziernika.ale wczesniej już się rozchodzili i właśnie ich godzili w sądzie i pogodzili.Ale teraz to już chyba na dobre się rozsypalo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jak sobie rzygne to potem jest ok.A czujesz się lepiej jak zwymiotujesz? mi to pomagało, potem jadłam co chciałam .
Tak mały napędzil mi strachu. Płakałam jak głupia, a on sobie spał ehh
Kasia spokojnie. Jeżeli by się ciągną rozwód to wpis do USC możesz zrobić z ojcem jakim chcesz. Może być nieznany. Musisz jak najszybciej wszystko załatwić. Co do alimentów może się domagać od ciebie ale musi udowodnić że masz lepsze dochody a on przez rozwód straci to co obecnie miał. Styl życia np.
Co do becikowego to 1000 zł jednorazowe należy się każdemu. Kolejne 1000 jeżeli masz "odpowiednie" dochody. 1000 co miesiąc jeżeli nie masz umowy o pracę i nie masz macierzyńskiego.