reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Ja myślę że każda z nas sie pewniej poczuje, jak będziemy już czuły ruchy dzidzi. Mnie sie jakoś do tej pory wierzyć nie chce że bije we mnie małe serduszko;-)

reklama
Latwo sie mowi. Nie ma nic gorszego niz strach o wlasne dziecko. Mialam lacznie 4 usg na dwoch sprzetach. Zawsze wychodzila ciaza 1 dzien mlodsza od terminu om. I nagle w tydzien z 1 dnia zrobilo sie 7 dni. To duza roznica. Dzis jest 10t1d a maluch ma tylko 2cm i 6mm. 8 marca mam wizyte u lekarza prowadzacego. To bedzie najdluzszy czas w moim zyciu

Ja tez nie wierze. 4,5? Czy jednostki jakies inne. Bo tsh-45 w ciazy to kosmos jakis.

Happy mum za tyfzien masz wizytę?
Ja za 3 i nie wytrzymam chyba.
Myślicie,ze ten kwas foliowy mogl stracić właściwości jak nie leżal w szafce?

Ja myślę że każda z nas sie pewniej poczuje, jak będziemy już czuły ruchy dzidzi. Mnie sie jakoś do tej pory wierzyć nie chce że bije we mnie małe serduszko;-)

Mam podobne odczucia. I też dosyć często się martwię, że może być coś nie tak :( Nie wiem po co to nakręcanie... Ale nosimy w sobie drugie życie i to chyba normalne.

No dobra, to zmieniam temat ;-)

Co macie na obiad? U mnie dzisiaj młode ziemniory z koperkiem, jajko sadzone i kefir :-)
Wstawilam jeszcze kompocik - truskawkowy z dodatkiem jabłek :-)

Ps. Mam straszna ochotę na szarlotke....

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

reklama
nie biorę, poprzednie wyniki TSH były w normie, teraz podskoczyły a z tymi wynikami idę w piątek Kuzynka dała mi listek tych tabletek jeśli będę miała zielone światło to będę je zażywała.

Do góry