reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Kornelka, nie przepadam za szpinakiem. Kiedyś zrobiłam naleśniki ze szpinakiem, z pieczarkami i do tego czosnek, ale nie dla mnie takie jedzenie.

Tsh, nigdy nie miałam 4,00 :p

KasiaMarysia, a nie mówiłam? Nie ma co o najgorszym myśleć. A co lekarz powiedział na ten ból?

A ja szpinak uwielbiam:) za to czosnku nie moge jesc w ogole

ckai3e3kikq3p3qp.png

Byłam dzisiaj po skierowanie. Mam wizyte u onkologa na 8.03, ale nie wytrzymałam nerwowo i poszłam prywatnie na usg piersi. Okazało się, że ten bolesny węzeł chłonny pod pachą to nic poważnego - zakaz depilacji i używania antyperspirantów. ;) Za to mam w piersiach trzy gruczolakowłókniaki do obserwacji. Trochę mi ulżyło, bo lekarz przemiły, bardzo mnie uspokajał. Ale pójdę tego 8.03., żeby potwierdzić z drugiej ręki, że jest w porządku.

Byłam dzisiaj po skierowanie. Mam wizyte u onkologa na 8.03, ale nie wytrzymałam nerwowo i poszłam prywatnie na usg piersi. Okazało się, że ten bolesny węzeł chłonny pod pachą to nic poważnego - zakaz depilacji i używania antyperspirantów. ;) Za to mam w piersiach trzy gruczolakowłókniaki do obserwacji. Trochę mi ulżyło, bo lekarz przemiły, bardzo mnie uspokajał. Ale pójdę tego 8.03., żeby potwierdzić z drugiej ręki, że jest w porządku.

Kolejna dobra wiadomość:) super.

Niestety usg bez słuchania serduszka, bo kiepski sprzęt. Małe spało więc je budzilismy. Bardzo miła Pani doktor. 12 tydzień i 1 z usg wychodzi.
Dziewczyny mi przeszły mdłości i to mnie zaniepokoilo strasznie. Ale tak powinno być. Teraz ja Was będę uspokajac :*

reklama
Do góry