reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Malusiolka - zdrowia. Przede wszystkim zbijaj gorączkę. To najnniebezpieczniejsze w ciąży. Na mnie rewelacyjne działała prysznic niezbyt gorący i oklady na czolo i wewnętrzne strony rąk.

Dzin dobry wszystkim ;)

nie powinno się robić okładów na czoło. Raczej na kark i duże powierzchnie ciała np. pachwiny, brzuch.

reklama
Marzen to oby się nic poważnego nie ujawniło z serduchem...ale mi smaka na kapuśniak zrobiłaś :-p

Marzen w ciazy u wielu kobiet ujawnia sie arytmia i po porodzie wszystko wraca do normy. Mozliwe,ze kardiolog przepisze Ci magnez z potasem.

Jane a dlaczego nie wolno okładów na czoło? Lekarka nawet dla młodej zawsze mówiła ze mokry ręcznik na czoło. Tylko nie zimny jakoś wyjątkowo. Ma miec temperature pokojową.

reklama
KasiMarysia jak się czujesz? Może faktycznie zjadłaś coś nieświeżego?

Dziewczynki zdrówka Wam wszystkim życzę :)

Ja jeszcze nie wiem co na obiad :) zjadłam śniadanko i jakoś jestem najedzona i nie myślę o jedzeniu :p

Do góry