reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Nie bo mnie szarpie strasznie. W poprzednoej ciazy tez od 2 trym jadlam bo w 1 wymiotowalam. Jem jogurty,pije mleko ale jajka nie zjem a ten smrod fuuu. Jajka jem w pierogach, kotletach,ciastach.

reklama
KasiaMarysia jeśli coś Cię martwi to dzwoń i idź do lekarza - nie czekaj!

U mnie krwi nie było. Coś dziwnego poczułam w pewna niedzielę, we wtorek okazało się, że serce dziecka nie bije - miałam poronienie zatrzymane.
W środę rano dostałam milion prochow poronnych doustnych i dowcipnych, ale ze mam krótsza szyjke, to dopiero oxy pomogła. Dopiero o 19 zrobili zabieg.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

I ja właśnie tak się czuje. To nie możliwe żeby wszyscy ustąpiło. Szukam jakiegoś lekarza prywatnir na dziś, bo oszaleje.

KasiaMarysia23- ja gdy się tak strasznie bałam o dzidzie pojechałam do szpitala,przebadali, dali posłuchać serduszko i kazali się nie stresować ;-) Może też sobie podjedź ?? Trzymaj się cieplutko

Jak nie znajdziesz, to jedz na ostry dyżur.
Tfu tfu tfu odpukac.
Trzymam kciuki, żeby wszystko było OK!

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

KasiaMarysia powiedz,ze sie zle czujesz od wczoraj i w ciazy to moze Cie wcisna. W Luxmedzie np zadnego gina z wolnym terminem?

reklama
W szpitalu nie moga Cie odeslac z kwitkiem. Powiesz, przeciez ze jestes w ciazy i masz od wczoraj silne bole brzucha.

ckai3e3kikq3p3qp.png

Do góry