Cześć Dziewczyny
aluśka - dzięki , dużo zdrowia życzę
) a co do gina to jakiś dziwny , ciężko w niektórych pracach zmienić stanowisko na lżejsze , no cóż chyba nie wie jak to w rzeczywistości wygląda w niektórych zakładach pracy.. gin nr 3 ? a co było temu twojemu nr 1 ? chory ?
malusiolka Tobie też zdrowia , te gardło to chyba jakaś inwazja teraz...
annam03 A luteinę miałaś pod język czy dopochwowo ?. No to widzę , że Ciebie też czeka dużo wizyt u lekarzy. Fajnie ze masz te prenatalne za darmo
szybkiego powrotu do zdrowia
Jane -no w sumie nie wiem czy mój internista dmucha na zimne i mnie chce zbadać na wszelkie możliwe sposoby czy rzeczywiście jestem w tak kiepskim stanie ,
Molly88 - dokładnie badanie nic nie boli , ale skoro nie czułaś potrzeby to powinno być wszystko ok , ja z racji występowania raka szyjki macicy w rodzinie , wolałam wcześniej iść sprawdzić czy wszystko gra
a tak pewnie też bym jakos szybko doo ginekologa nie zawitała
KasiaMarysia23 - może coś zjadłaś nie dobrego , stąd ta biegunka?
sreberko - u mnie trochę popadało śniegu , ale powoli topnieje
dobrze ,że sąsiadka się przyznała , no chyba że miała świadków bo teraz to różnie bywa z tymi ludzmi..
Ja dziś obudziłam się z myślą o kapuśniaku i takim sposobem musze ruszyć tyłeczek i iść na zakupy bo koniecznie go muszę dziś zjeść
wieczorem wizyta u kardio , w sumie czytałam że czasem serce wariuje jak się ma stresy no ja w zeszłym roku ich miałam mnóstwo więc może przez to ,to dziwne bicie
Dobra trzeba wstawać z łóżka , posprzątać i ugotować - w końcu mi siły wróciły