reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Molly to bez kitu szok,ze uchowalas sie tyle bez gina i cytologii. Ja juz z 5 razy mialam robiona.:)
Nic nie boli wiec sie nie stresuj.

Jane a ile ma Twoja Ola?
Juz doczytalam,ze 2 lata. Ja zaszczepie w marcu pewnie,jak wejde w 2 trymestr. Bo potem tez nie kazal odwlekac jak bedzie noworodek w domu.

reklama
No no-spa dziala rozkurczowo,ale jak to zoladek to chyba nie pomoze. Ale sprobuj tabletka no-spy nie zaszkodzi ci. Mozesz wypic miete na zoladek lub gorzka herbate.

Molly masz dopiero 27 lat więc spokojnie z tą cytologia. Lekarz powiedział że pierwszy raz robi od ok 25 roku życia. :)

Źle się czuje, chyba pojadę jutro do lekarza. Żołądek mnie już nie boli, ale jest twardy. Obudziła mnie biegunka rano. Ból był ostry, potem zaczęło mnie uciskac. Nospa trochę pomogła. :(

Witajcie
KasiaMarysia23 jak się czujesz?
U nas w nocy śnieg się zsypał i jest bialutko ☺
Ja od dziś bez auta uzależniona od męża :confused: mój samochodzik jedzie na "obdukcję" przez ferie stał na parkingu i sąsiadka w niego wjechała :eek::(

Cześć dziewczyny. Cała noc nie moja. Kaszel, katar, ból głowy, ból brzucha i gorączka :/ Najgorszy jest ból głowy. Do tego wszystkiego dzieci z katarem i kaszlem się obudziły. Po prostu już nie mam siły. Dobrze, że M zaoferował się, że po pracy zajmie się dziećmi.

Aluśka, wątpię w to. Od kiedy ziołowy lek na gorączkę? Zobaczymy później, góra do jutra. Nie przejdzie znowu jadę do lekarza, bo idzie się wykończyć.

Ostatnia edycja:
Malusiolka - zdrowia. Przede wszystkim zbijaj gorączkę. To najnniebezpieczniejsze w ciąży. Na mnie rewelacyjne działała prysznic niezbyt gorący i oklady na czolo i wewnętrzne strony rąk.

Dzin dobry wszystkim ;)

Jane no tak się złożyło, że nie miałam nigdy tej cytologi. W ogóle wstyd się przyznać ale do gina poszłam pierwszy raz w życiu 1,5 roku temu :/ nigdy mi nic nie dolegało, nie miałam żadnych infekcji, tabletek antykoncepcyjnych nie łykałam i tak odkładałam to w czasie. Długo mi zajęło podjęcie decyzji o wizycie w gabinecie ginekologicznym. Ale dzięki Bogu mam więcej szczęścia niż rozumu i wszystko jest ok. Zobaczymy co tam cytologia wykaże :)

Buziaki

to się uchowałaś :-p ja też nie miałam problemów ale u gina pierwszy raz jeszcze w liceum byłam. A cytologię robię sobie co rok już na pewno od 10 lat.

Molly masz dopiero 27 lat więc spokojnie z tą cytologia. Lekarz powiedział że pierwszy raz robi od ok 25 roku życia. :)

Źle się czuje, chyba pojadę jutro do lekarza. Żołądek mnie już nie boli, ale jest twardy. Obudziła mnie biegunka rano. Ból był ostry, potem zaczęło mnie uciskac. Nospa trochę pomogła. :(

widzę, że nikogo nie oszczędzają choroby, zdrówka

Cześć dziewczyny. Cała noc nie moja. Kaszel, katar, ból głowy, ból brzucha i gorączka :/ Najgorszy jest ból głowy. Do tego wszystkiego dzieci z katarem i kaszlem się obudziły. Po prostu już nie mam siły. Dobrze, że M zaoferował się, że po pracy zajmie się dziećmi.

Aluśka, wątpię w to. Od kiedy ziołowy lek na gorączkę? Zobaczymy później, góra do jutra. Nie przejdzie znowu jadę do lekarza, bo idzie się wykończyć.

ale biedna jesteś...ja miałam kilka dni katar i myślałam, że mnie trafi!!!! Takie to dziadostwo.

Oli na szczęście katar odpuścił :tak:
Ja w pracy się rozkręcam. Robimy jeszcze Oli urodziny w sobotę dla znajomych i muszę tort na sobotę zamówić i obmyślić menu...nie mam weny:sorry2:

miłego dnia :-) :)

reklama
Cześć Dziewczyny ;)
aluśka ;) - dzięki , dużo zdrowia życzę ;)) a co do gina to jakiś dziwny , ciężko w niektórych pracach zmienić stanowisko na lżejsze , no cóż chyba nie wie jak to w rzeczywistości wygląda w niektórych zakładach pracy.. gin nr 3 ? a co było temu twojemu nr 1 ? chory ?
malusiolka Tobie też zdrowia , te gardło to chyba jakaś inwazja teraz...
annam03 A luteinę miałaś pod język czy dopochwowo ?. No to widzę , że Ciebie też czeka dużo wizyt u lekarzy. Fajnie ze masz te prenatalne za darmo ;) szybkiego powrotu do zdrowia ;)
Jane -no w sumie nie wiem czy mój internista dmucha na zimne i mnie chce zbadać na wszelkie możliwe sposoby czy rzeczywiście jestem w tak kiepskim stanie ,
Molly88 - dokładnie badanie nic nie boli , ale skoro nie czułaś potrzeby to powinno być wszystko ok , ja z racji występowania raka szyjki macicy w rodzinie , wolałam wcześniej iść sprawdzić czy wszystko gra ;) a tak pewnie też bym jakos szybko doo ginekologa nie zawitała ;)
KasiaMarysia23 - może coś zjadłaś nie dobrego , stąd ta biegunka?
sreberko - u mnie trochę popadało śniegu , ale powoli topnieje ;) dobrze ,że sąsiadka się przyznała , no chyba że miała świadków bo teraz to różnie bywa z tymi ludzmi..

Ja dziś obudziłam się z myślą o kapuśniaku i takim sposobem musze ruszyć tyłeczek i iść na zakupy bo koniecznie go muszę dziś zjeść ;) wieczorem wizyta u kardio , w sumie czytałam że czasem serce wariuje jak się ma stresy no ja w zeszłym roku ich miałam mnóstwo więc może przez to ,to dziwne bicie ;) Dobra trzeba wstawać z łóżka , posprzątać i ugotować - w końcu mi siły wróciły ;)

Do góry