reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

My dzisiaj zrobiliśmy sobie spacer do sklepu po zakupy na obiad (którego duuużo zjadłam :p), chciałam się wybrać pieszo, bez samochodu chociaż to kawałek drogi i się udało ale czułam się zmęczona i było zimno, wróciliśmy tramwajem ;p Jednak potrzebny jest ruch w ciąży, powinnam sobie codziennie taki spacer robić.

reklama
Ja późno chodzę spać, więc sikam ok 2 zanim zasne. Budzi mnie bol pęcherza, gdy jest pełny.
Pije kilka herbat.dziennie, wodę, uwielbiam sok z marchewki[/QUOTE]

Ja właśnie się przestawiłam i wcześnie się kładę bo ziewam tak od 20 już ;) za to wcześnie rano wstaję i w nocy raz się budzę około 2-3 taka zupełnie wyspana i oczywiście na siusiu ale zawsze staram się zasnąć jeszcze żeby nie siedzieć bez sensu w nocy.

Co do soku marchewkowego to tez uwielbiam :) najlepiej ten jednodniowy, a sama sobie codziennie wyciskam sok z pomarańczy. Ogólnie też dużo więcej teraz piję.

Aluśka, zdrówka kochana :*

Pola, ja mielonego nie mogę. Odrzuca mnie.

Paulinka, super że wizyta udana. A w którym jesteś tygodniu?

Acgug, ja non stop lody jem jak gdzieś z mężem jedziemy. Dzisiaj do Maka na lody waniliowe zajechaliśmy. Pomagają jak jest mi niedobrze :) A powiedz mi, bo nie pamiętam masz córkę, czy syna?

Aluśka a masz inhalator? Ja miałam paskudny katar ot taki prezent od męża :D przez 3 dni 3-4 razy dziennie inhalowałam się solą fizjologiczna rewelacyjnie mi zeszło z zatok a właśnie używałam końcówki do irygacji :cool:

hej witam się po prawie tygodniowej przerwie :sorry2: byłam u teściowej i rodziców i zrobiłam sobie przerwę od neta.
Wypoczęłam bo było dużo chętnych do zabawy z Olą :laugh2: jutro już do pracy a Ola do żłobka...choć niestety złapała ode mnie katar :sad: mam nadzieję, że jej przejdzie.

Co tam ciekawego u Was przez ten tydzień się działo? Ktoś mi zda relację?? bo na pewno nie nadrobię :-p

A ja wam polecam herbatę ze świeżym imbirem, miodem i cytryna, gardło przestało mnie boleć po pierwszym 600ml kubku, a po paru dniach nie było już takie czerwone. Imbir ma świetne działanie antybakteryjne, a kosztuje grosze bo jest lekki, więc niech was nie zraża cena za kg

reklama
Aguś, najgorsze jest to, że miód i cytryna nie dla mnie. Nie lubię i kiedyś próbowałam się zmusić, ale nic z tego. Muszę pomyśleć nad halls, ale też może być problem, bo od mięty mnie mdli. Nawet ciężko mi zęby umyć.

Do góry