My dzisiaj zrobiliśmy sobie spacer do sklepu po zakupy na obiad (którego duuużo zjadłam ), chciałam się wybrać pieszo, bez samochodu chociaż to kawałek drogi i się udało ale czułam się zmęczona i było zimno, wróciliśmy tramwajem ;p Jednak potrzebny jest ruch w ciąży, powinnam sobie codziennie taki spacer robić.
reklama
Ja późno chodzę spać, więc sikam ok 2 zanim zasne. Budzi mnie bol pęcherza, gdy jest pełny.
Pije kilka herbat.dziennie, wodę, uwielbiam sok z marchewki[/QUOTE]
Ja właśnie się przestawiłam i wcześnie się kładę bo ziewam tak od 20 już za to wcześnie rano wstaję i w nocy raz się budzę około 2-3 taka zupełnie wyspana i oczywiście na siusiu ale zawsze staram się zasnąć jeszcze żeby nie siedzieć bez sensu w nocy.
Co do soku marchewkowego to tez uwielbiam najlepiej ten jednodniowy, a sama sobie codziennie wyciskam sok z pomarańczy. Ogólnie też dużo więcej teraz piję.
Pije kilka herbat.dziennie, wodę, uwielbiam sok z marchewki[/QUOTE]
Ja właśnie się przestawiłam i wcześnie się kładę bo ziewam tak od 20 już za to wcześnie rano wstaję i w nocy raz się budzę około 2-3 taka zupełnie wyspana i oczywiście na siusiu ale zawsze staram się zasnąć jeszcze żeby nie siedzieć bez sensu w nocy.
Co do soku marchewkowego to tez uwielbiam najlepiej ten jednodniowy, a sama sobie codziennie wyciskam sok z pomarańczy. Ogólnie też dużo więcej teraz piję.
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Aluśka, zdrówka kochana :*
Pola, ja mielonego nie mogę. Odrzuca mnie.
Paulinka, super że wizyta udana. A w którym jesteś tygodniu?
Acgug, ja non stop lody jem jak gdzieś z mężem jedziemy. Dzisiaj do Maka na lody waniliowe zajechaliśmy. Pomagają jak jest mi niedobrze A powiedz mi, bo nie pamiętam masz córkę, czy syna?
Pola, ja mielonego nie mogę. Odrzuca mnie.
Paulinka, super że wizyta udana. A w którym jesteś tygodniu?
Acgug, ja non stop lody jem jak gdzieś z mężem jedziemy. Dzisiaj do Maka na lody waniliowe zajechaliśmy. Pomagają jak jest mi niedobrze A powiedz mi, bo nie pamiętam masz córkę, czy syna?
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Aluśka a masz inhalator? Ja miałam paskudny katar ot taki prezent od męża przez 3 dni 3-4 razy dziennie inhalowałam się solą fizjologiczna rewelacyjnie mi zeszło z zatok a właśnie używałam końcówki do irygacji
gosia2808
Fanka BB :)
A ktory to tydzien kochana ?Witam dziewczyny ! Jestem po wizycie , dzidziuś ma 4,5 cm i wszystko dobrze widziałam nóżki rączki coś niesamowitego. Za dwa tygodnie mam prenatalne 8 marca
hej witam się po prawie tygodniowej przerwie byłam u teściowej i rodziców i zrobiłam sobie przerwę od neta.
Wypoczęłam bo było dużo chętnych do zabawy z Olą jutro już do pracy a Ola do żłobka...choć niestety złapała ode mnie katar mam nadzieję, że jej przejdzie.
Co tam ciekawego u Was przez ten tydzień się działo? Ktoś mi zda relację?? bo na pewno nie nadrobię
Wypoczęłam bo było dużo chętnych do zabawy z Olą jutro już do pracy a Ola do żłobka...choć niestety złapała ode mnie katar mam nadzieję, że jej przejdzie.
Co tam ciekawego u Was przez ten tydzień się działo? Ktoś mi zda relację?? bo na pewno nie nadrobię
Paulinka.1232
Fanka BB :)
11 t 1 D
Malusiolka
Jane, witaj
Coś chyba w powietrzu jest, bo mnie zaczyna gardło boleć :/
Coś chyba w powietrzu jest, bo mnie zaczyna gardło boleć :/
A ja wam polecam herbatę ze świeżym imbirem, miodem i cytryna, gardło przestało mnie boleć po pierwszym 600ml kubku, a po paru dniach nie było już takie czerwone. Imbir ma świetne działanie antybakteryjne, a kosztuje grosze bo jest lekki, więc niech was nie zraża cena za kg
reklama
Malusiolka
Aguś, najgorsze jest to, że miód i cytryna nie dla mnie. Nie lubię i kiedyś próbowałam się zmusić, ale nic z tego. Muszę pomyśleć nad halls, ale też może być problem, bo od mięty mnie mdli. Nawet ciężko mi zęby umyć.