reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Witam Wam moje Kochane :)

Ja wczoraj spędziłam miły dzień z Mamą i Siostrą :) Do 4 rano grałyśmy w remika :D Ja oczywiście przegrałam, choć było nas dwoje :p Dopiero się obudziłam, mąż przyniósł śniadanko do łóżeczka :) Pogoda paskudna. Na obiad kaczuszka nadziewana jabłkami, ziemniaczki pieczone i jakaś sałatka do tego :D Mamusia gotuje :)

Malusiolka super wieści :) gratuluję ! hehe mój bobas też na początku nie chciał współpracować :p leniuszki :) cieszę się, że wszystko dobrze u Twojego Smyka :) kiedy wybierasz się na PAPPA? :) Ja jutro z rana. Trzeba być na czczo? Zastanawia mnie ciągle wielkość mojego Dzieciątka. Zapytam we wtorek mojej gin o to.

AnusiaP ja dużo piję, ale niefortunnie się dzieje, że na noc jestem taka spragniona i wtedy wstaje na siusiu w nocy z 3 razy. A piję wodę niegazowaną, herbatki i czasem soczki marchwiowe. Na gardło polecam tabletki do ssania *spam* dla kobiet w ciąży z miodem i propolisem. Mi pomagały :)

Miłego dnia Wam życzę! :)

reklama
Molly, mi powiedzieli ze nie trzeba byc na czczo. Ja mam na 9:20 i chyba bym oszalala bez jedzenia do tej pory;))

ckai3e3kikq3p3qp.png

Dzień dobry :-)

Ja późno chodzę spać, więc sikam ok 2 zanim zasne. Budzi mnie bol pęcherza, gdy jest pełny.
Pije kilka herbat.dziennie, wodę, uwielbiam sok z marchewki

Sreberko ja jak słucham tego utworu to widzę lake pelna kwiatów, szybko plynacy,rwący strumyk,w kolo biegające dzieci. Wg mnie utwór jest pozytywny i kazda wizja zobrazowania tego bedzie inna,indywidualna,ale i dobra nie?

mi w aptece zaproponowala tantum verde pastyki,powiedziała że można więc ssałam ze dwa dni i mi przeszło.
Hmm mam w domu Tantum Verde w pastylkach, ale bałam się brać bez konsultacji. W ulotce też jest napisane, żeby ostrożnie i dopytać lekarza lub farmaceuty. Dobrze wiedzieć w takim razie, wielkie dzięki Daria :-)

Już właśnie ssię pierwszą pastylkę :-) wyczytałam przed chwilą, że maksymalnie można 3 na dobę. Także mam nadzieję, że kuracja Tantum przyniesie rezultaty :-)

Już właśnie ssię pierwszą pastylkę :-) wyczytałam przed chwilą, że maksymalnie można 3 na dobę. Także mam nadzieję, że kuracja Tantum przyniesie rezultaty :-)
no ja tez nie ssałam wiecej niż 3, ale zawsze złagodzi pierwsze objawy.W każdym razie mi pomogło,myśle że tobie też choć troszke ale pomoże:)

reklama
Molly, a nie wiem. Z tego co lekarz mi mówił nie muszę. Jakaś od wczoraj zamotana chodzę. Ktoś się o coś mnie się pyta ja odpowiadam ale jakoś głupio :/

Dzisiaj na obiadek robię zupkę pieczarkową zzzz makaronem i z serkiem topionym. Mam nadzieję, że wyjdzie, bo pierwszy raz robię. A na drugie mięsko z piersi kurczaka w sosie, ziemniaczki i kalafior :)

Molly, ale masz fajnie z obiadem. Ja sama gotuję. Ogólnie lubię gotować, ale jakoś w tej ciąży lenia mam.

Wczoraj od siostry dostałam wanienkę ze stelażem :)

Do góry