reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Ja też wody pije max 1l dziennie, ale dodatkowo właśnie świeże soki. Siusiu też często robiłam przed ciążą, choć teraz zauważyłam, że 1-2 razy wstaje też w nocy.

Dziewczyny powiedzcie czy macie jakieś sprawdzone sposoby na ból gardła? Bo leków za wiele nie można brać, z tego co czytam na necie.

reklama
Płukanie gardła wody z solą podobno pomaga. Jak dla mnie fajne są cukierki z miodem, cytryną i imbirem.

Plukanie szalwia, ssanie cukierkow zeby nawilzyc i duzo cieplego picia:)

ckai3e3kikq3p3qp.png

Anusia, hallsy możesz jeść :) Mi pomagają.

Wstałam rano było i było ok, a teraz niedobrze mi i w głowie mi się kręci, a mam trochę do ogarnięcia.

Na obiad jeszcze planów nie mam, ale pewnie drugie danie zrobię.

Wczoraj płukałam szałwią i niestety nie pomogło.. Może dziś wypróbuję ta wodę z solą jeszcze.

Później zaopatrzę się jeszcze w hallsy lub inne miodowe cukierki. Mam nadzieję, że szybko minie.
Dzięki Kochane :)

Kornela, wpadaj :-) myślę, że starczy dla wszystkich :-) dużo zeberek kupiłam i zrobiłam dodatkowo kapusniak :-)
Już się gotuje z 20 min, zaraz będzie gotowy :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

A ja lubię pić :D jakkolwiek to brzmi ostatnio mam rzut na herbatę z cytryną w pracy samej herbaty z 2 litry wypijam do tego sok pomarańczowy rano na czczo kubek wody po pracy w domu też woda i herbata odrzuciło mnie od kawy buuuu to moja miłość :cool:
No i wstyd się przyznać wczoraj na zakupach w Tesco naszło mnie na cole 0.5 l przy kasie w lodówce leżało porwalam i za kasą już pusta butelka była /najlepsze że ja nie lubię takich napojów - mina męża bezcenna/
Moje dziecko ma jutro w szkole zobrazować utwór Mozarta eine kleine nach musik ☺
Macie jakieś pomysły? Ratunku :eek:

reklama
Mi moja corcia zrobila kanapki do lozka. Co do picia to ja glownie wode i herbate owocowa. No i stalam sie wielbicielka zup. Do wc chodze w nocy zwykle 2 lub 3 razy.

Do góry