reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Ja też wody pije max 1l dziennie, ale dodatkowo właśnie świeże soki. Siusiu też często robiłam przed ciążą, choć teraz zauważyłam, że 1-2 razy wstaje też w nocy.

Dziewczyny powiedzcie czy macie jakieś sprawdzone sposoby na ból gardła? Bo leków za wiele nie można brać, z tego co czytam na necie.

reklama
Płukanie gardła wody z solą podobno pomaga. Jak dla mnie fajne są cukierki z miodem, cytryną i imbirem.

Plukanie szalwia, ssanie cukierkow zeby nawilzyc i duzo cieplego picia:)

ckai3e3kikq3p3qp.png

Anusia, hallsy możesz jeść :) Mi pomagają.

Wstałam rano było i było ok, a teraz niedobrze mi i w głowie mi się kręci, a mam trochę do ogarnięcia.

Na obiad jeszcze planów nie mam, ale pewnie drugie danie zrobię.

Wczoraj płukałam szałwią i niestety nie pomogło.. Może dziś wypróbuję ta wodę z solą jeszcze.

Później zaopatrzę się jeszcze w hallsy lub inne miodowe cukierki. Mam nadzieję, że szybko minie.
Dzięki Kochane :)

Kornela, wpadaj :-) myślę, że starczy dla wszystkich :-) dużo zeberek kupiłam i zrobiłam dodatkowo kapusniak :-)
Już się gotuje z 20 min, zaraz będzie gotowy :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

A ja lubię pić :D jakkolwiek to brzmi ostatnio mam rzut na herbatę z cytryną w pracy samej herbaty z 2 litry wypijam do tego sok pomarańczowy rano na czczo kubek wody po pracy w domu też woda i herbata odrzuciło mnie od kawy buuuu to moja miłość :cool:
No i wstyd się przyznać wczoraj na zakupach w Tesco naszło mnie na cole 0.5 l przy kasie w lodówce leżało porwalam i za kasą już pusta butelka była /najlepsze że ja nie lubię takich napojów - mina męża bezcenna/
Moje dziecko ma jutro w szkole zobrazować utwór Mozarta eine kleine nach musik ☺
Macie jakieś pomysły? Ratunku :eek:

reklama
Mi moja corcia zrobila kanapki do lozka. Co do picia to ja glownie wode i herbate owocowa. No i stalam sie wielbicielka zup. Do wc chodze w nocy zwykle 2 lub 3 razy.

Do góry