reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Ja leżę.Ale wstaje bo na 10 do kościoła. nie wiem jak usiedze ,ale muszę bo dziś swiecenie książeczek i miara alb.będzie mi niedobrze to będę na dwór wychodzic.he taki los.

U nas też brzydko :-( my już dawno na nogach :-)
Dzisiaj na śniadanie były zapiekanki :-)
Na obiad będą żeberka z młodymi ziemniaczkami i buraczkami, na deser ciasto z truskawkami i jak zdążymy, to upieczemy ciasteczka :-)

Często chodźcie na siusiu?

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Ja czesto, ale i bez ciazy czesto chodzilam. Wiele sie nie zmienilo;)

U mnie po sniadaniu w lozku i innych atrakcjach;) Pogoda nie zacheca, ale moze jakos pozniej uda sie wyjsc z domu... Poki co mezczyzna montuje szafke, a ja jeszcze leniuchuje.

ckai3e3kikq3p3qp.png

A ogólnie duzo pijecie? Ja mam problemy z piciem wody bo mnie szarpie po niej. Ogólnie chyba za malo pije.

Gabeee chyba sie zaraz wproszę takie pyszności opisujesz:)

Witam dziewczynki. Ja właśnie wstaje. Trzeba dzieci nakarmić i samemu coś zjeść. Dzisiaj wyjątkowo całą noc przespałam i siusiu raz niedawno byłam.

Jak tam u Was?
Witam witam!
Wstałam i wstawilam rosół juz.
Oczywiście musiało mnie wynaciagac po wstaniu z łóżka. Kiedy to minie. Masakra.
A co do picia wody to tez mało pije. Gin 2l kazała pić dziennie.
Za oknem szaro. Pada deszcz ze śniegiem.
Miłego dnia☺

reklama
Do góry