reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Ja leżę.Ale wstaje bo na 10 do kościoła. nie wiem jak usiedze ,ale muszę bo dziś swiecenie książeczek i miara alb.będzie mi niedobrze to będę na dwór wychodzic.he taki los.

U nas też brzydko :-( my już dawno na nogach :-)
Dzisiaj na śniadanie były zapiekanki :-)
Na obiad będą żeberka z młodymi ziemniaczkami i buraczkami, na deser ciasto z truskawkami i jak zdążymy, to upieczemy ciasteczka :-)

Często chodźcie na siusiu?

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Ja czesto, ale i bez ciazy czesto chodzilam. Wiele sie nie zmienilo;)

U mnie po sniadaniu w lozku i innych atrakcjach;) Pogoda nie zacheca, ale moze jakos pozniej uda sie wyjsc z domu... Poki co mezczyzna montuje szafke, a ja jeszcze leniuchuje.

ckai3e3kikq3p3qp.png

A ogólnie duzo pijecie? Ja mam problemy z piciem wody bo mnie szarpie po niej. Ogólnie chyba za malo pije.

Gabeee chyba sie zaraz wproszę takie pyszności opisujesz:)

Witam dziewczynki. Ja właśnie wstaje. Trzeba dzieci nakarmić i samemu coś zjeść. Dzisiaj wyjątkowo całą noc przespałam i siusiu raz niedawno byłam.

Jak tam u Was?
Witam witam!
Wstałam i wstawilam rosół juz.
Oczywiście musiało mnie wynaciagac po wstaniu z łóżka. Kiedy to minie. Masakra.
A co do picia wody to tez mało pije. Gin 2l kazała pić dziennie.
Za oknem szaro. Pada deszcz ze śniegiem.
Miłego dnia☺

reklama
Do góry