reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Moj syn też już wie od jakiegoś czasu. Najpierw płacz że już go nie będziemy kochali, że mu zniszczy tablet itp...a po paru dniach zmiana o 180 stopni. Całuje brzuszek, mówi do niego Emilka ( tak jak ja ) . Rozpaplał całej klasie, aż się koledzy jego denerwują jak po raz kolejny się pyta : wiesz że będę miał rodzeństwo ?? Kolega tak tak gadałeś a on na to ....no to co, mnie to rajcuje :-) :)

Moj ma 19 miesięcy i raczej jeszcze nie kuma:)
Ale brzuch caluje:) mówi czasem didi:)

Niunas to bralas juz w ciazy ta Nystatyne? Tabletka ma cudowny kształt,naprawde:)

Moj ma 19 miesięcy i raczej jeszcze nie kuma:)
Ale brzuch caluje:) mówi czasem didi:)

Niunas to bralas juz w ciazy ta Nystatyne? Tabletka ma cudowny kształt,naprawde:)
Bralam juz 2 razy. W poprzedniej tez. Zawsze w ciazy mam problem z infekcjami mimo ze nie jem slodyczy i jem tabl z kwasem mlekowym. Ale taka uroda. Teraz bralam 2 razy po 5 dni na noc.

Moja corcia wiedziala prawie pierwsza. Bo bardzo chciala rodzenstwo i jej obiecalam ze jak bede w ciazy to jej pierwszej po

Młodszy ciągle dochodzi do brzucha dotyka,smyra,słucha co się tam dzieje i mówi mamo bulgocze.ciągle pyta kiedy się dzidzia urodzi bo się doczekać już nie może.już by chciał żeby maleństwo kopało.Ale to dobrze że ma takie podejście.

A ja zrobiłam zapiekanki z pieczarkami:) zjadłam dwie i jestem glodna. Nie znoszę tego ciągłego uczucia glodu.

Niunans ja mam zakladac po jednej przez 10 dni. Zobaczymy czy pomoże.

Witam dziewczynki. Ja właśnie wstaje. Trzeba dzieci nakarmić i samemu coś zjeść. Dzisiaj wyjątkowo całą noc przespałam i siusiu raz niedawno byłam.

Jak tam u Was?

reklama
Do góry