reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Kornelia, tak 1,5h, bo dzieciak nie dał nic zbadać. A chcieliśmy wykluczyć choroby. Nie dało się sprawdzić kogo mamy, bo jakiś dzieciak obrażony :p

Co do tabletek, to dowiedziałam się dwa dni temu od mojego lekarza, że niepotrzebnie Pani doktor mi dupathon dała, bo luteina była badana pod względem poronień, a dupathon nie i najlepsza luteina doustnie.

reklama
Kornelia, ja na początku ciąży brałam 2 razy 2 luteinę dopochwowo i też podrażniona byłam. Ale na szczęście później dostawałam duphaton doustnie, a teraz luteinę, ale też dopochwowo.

Dziewczyny, ja po wizycie. Dzidzia tak jak miała 6,5cm to i ma no i o 4 dni młodsza ciąża. Dzisia mam 12t 6d. Z tego co lekarz mówi dzieciaczek zdrowy i raczej zespołu dawna nie będzie. Zanim sprawdził do końca to minęło 1,5h. Dzieciak nie chciał w ogóle współpracować. Rękę na głowę założył maluszek i nawet jak lekarz próbował na brzuchu, czy dopochwowo podokuczać to dzieciak olał. Śmiałam się , że dwa dni temu bawił się rączkami, a dzisiaj obrażony :p M był razem ze mną i bardzo szczęśliwy :) A poza tym 7.03 nie muszę iść do poradni, bo dzisiaj mi badania lekarz zrobił i mam przyjść na wizytę 14.03. Wtedy płeć będziemy sprawdzać.

Pozdrawiam.
super że tak pieknie wszysto było widać :)
Ja wizytę też mam dopiero 14.03

Dlatego wiem,ze luteina lepsza i bezpieczniejsza jest. Chociaż ja w poprzedniej ciazy brałam jedno i drugie jednocześnie.

Niunas,ale ona chce receptę. I fakt zaplacil za nią 29 zl. To jakas starsza baba byla i szczerze aż sie zastanawiam czy sama trzymala ja w lodowce skoro nic nie gadala,ale pewnie paranojka ciazowa mi sie wlacza:)

Niunas,ale ona chce receptę. I fakt zaplacil za nią 29 zl. To jakas starsza baba byla i szczerze aż sie zastanawiam czy sama trzymala ja w lodowce skoro nic nie gadala,ale pewnie paranojka ciazowa mi sie wlacza:)
to dziwne bo mi ostatnio tydzień temu prznosiła kolezanka. jest farmaceutka i mówiła ze juz jest bez recepty dlatego taka cena. zawsze była najtansza z takich leków

Dziewczyny, czy Wasze starsze dzieci wiedzą, że jesteście w ciazy? Czy jeszcze czekacie? My zdecydowaliśmy, że powiemy po prenatalnych - jak będzie wszystko w porządku.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry