reklama
kornela123
Fanka BB :)
Dzwonilam do niego,kazal mi wykupić Nystatyne i brać bo pewnie cos mi się przyplatalo. Mowil,ze po luteinie nie powinno nic piec. Miałam mu powiedziec jeszcze o tym rozciaglowym śluzie,ale wzywali go na blok operacyjny.
dariaorzechowska
Może masz uczulenie na jakiś składnik który się tam znajduje.Kasia ty tez dopochwowo bierzesz? Mi sie może juz cos przyplatalo. Chociaż wczoraj specjalnie nie wkladalam na noc i bylo ok a teraz zalozylam i znow piecze.
Kornela123 - prawdopodobnie masz uczulenie na Luteine. Idź do lekarza, niech Ci zmieni lek. Np Duphaston lub Lutinus (choć ten ostatni strasznie drogi).
Piec może, dużo moich koleżanek miało uczulenie na Luteine i po zmianie leku im przechodziło.
Piec może, dużo moich koleżanek miało uczulenie na Luteine i po zmianie leku im przechodziło.
kornela123
Tyle,ze ja luteine brałam cala poprzednia ciąże.
Kupiłam ta Nystatyne-zobaczymy czy pomoże.
Dobrze,ze bez recepty sprzedala mu jakas kobieta w aptece i ze przeczytałam,ze trzeba trzymać w lodowce bo tego juz nie dodala.
Dobrze,ze bez recepty sprzedala mu jakas kobieta w aptece i ze przeczytałam,ze trzeba trzymać w lodowce bo tego juz nie dodala.
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Kornelia, ja na początku ciąży brałam 2 razy 2 luteinę dopochwowo i też podrażniona byłam. Ale na szczęście później dostawałam duphaton doustnie, a teraz luteinę, ale też dopochwowo.
Dziewczyny, ja po wizycie. Dzidzia tak jak miała 6,5cm to i ma no i o 4 dni młodsza ciąża. Dzisia mam 12t 6d. Z tego co lekarz mówi dzieciaczek zdrowy i raczej zespołu dawna nie będzie. Zanim sprawdził do końca to minęło 1,5h. Dzieciak nie chciał w ogóle współpracować. Rękę na głowę założył maluszek i nawet jak lekarz próbował na brzuchu, czy dopochwowo podokuczać to dzieciak olał. Śmiałam się , że dwa dni temu bawił się rączkami, a dzisiaj obrażony M był razem ze mną i bardzo szczęśliwy A poza tym 7.03 nie muszę iść do poradni, bo dzisiaj mi badania lekarz zrobił i mam przyjść na wizytę 14.03. Wtedy płeć będziemy sprawdzać.
Pozdrawiam.
Dziewczyny, ja po wizycie. Dzidzia tak jak miała 6,5cm to i ma no i o 4 dni młodsza ciąża. Dzisia mam 12t 6d. Z tego co lekarz mówi dzieciaczek zdrowy i raczej zespołu dawna nie będzie. Zanim sprawdził do końca to minęło 1,5h. Dzieciak nie chciał w ogóle współpracować. Rękę na głowę założył maluszek i nawet jak lekarz próbował na brzuchu, czy dopochwowo podokuczać to dzieciak olał. Śmiałam się , że dwa dni temu bawił się rączkami, a dzisiaj obrażony M był razem ze mną i bardzo szczęśliwy A poza tym 7.03 nie muszę iść do poradni, bo dzisiaj mi badania lekarz zrobił i mam przyjść na wizytę 14.03. Wtedy płeć będziemy sprawdzać.
Pozdrawiam.
kornela123
Malusiolka cieszę się,ze wszystko w porządku po wizycie. 1,5 h usg robił? Mi to chyba 10 min w poprzedniej ciazy nie robił.
Obsrawial plec?
Jak mi nie pomoże ta Nystatyna to powiem,ze chce Duphaston. Chociaż luteina to naturalny progesteron a nie syntetyczny wiec chyba lepszy.
Obsrawial plec?
Jak mi nie pomoże ta Nystatyna to powiem,ze chce Duphaston. Chociaż luteina to naturalny progesteron a nie syntetyczny wiec chyba lepszy.
od tego roku nystatyna jest bez recepty ale za to podnieśli cenę. Zawsze kosztowała ok 11 zł a teraz ok 30 zł. Masakra!Tyle,ze ja luteine brałam cala poprzednia ciąże.
reklama
KasiaMarysia23
Malusiolka raczej to znaczy?? test PAPA robisz??? Super tak dzieciaka zobaczyć. Jak teraz się obraża to co to będzie jak się urodzi
Molly ja nie mam problemu z załatwianiem się, czasem nawet dwa razy dziennie.
Dziś rano przeczytam o waszym jedzeniu i wymiotowalam. Powiem Wam ze cieszę, się że tak jest. Jestem spokojniejsza o malucha, o to że się nic złego nie dzieje.
Molly ja nie mam problemu z załatwianiem się, czasem nawet dwa razy dziennie.
Dziś rano przeczytam o waszym jedzeniu i wymiotowalam. Powiem Wam ze cieszę, się że tak jest. Jestem spokojniejsza o malucha, o to że się nic złego nie dzieje.