dariaorzechowska
Fanka BB :)
my w tym roku też reczej nigdzie nie wyjedziemy.wszędzie mamy daleko. chyba że jakiś jedniodniowy wypad gdzieś blisko. Żeby chłopcy poczuli ze wakacje.blisko mam do Kazimierza więc może tam ich zabierzemy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc Tosia!Dzień dobry chciałabym dołączyć do tej grupy bo także zostanę Mamusią we wrześniu (termin 16.09). To moja pierwsza ciąża
To mnie przynajmniej nic nie piecze...Ja biorę luteine dopochwowo i mnie wpienia to wyplywanie i jeszcze cos mnie po niej piecze. Jak mi nie minie to będę musialaprzyspieszac wizytę.
Tak, juz trzecie opakowanie koncze. Sluz jest, bialy, gesty i dosc upierdliwy. Ale poza tym zero dolegliwosci tego typu.Kasia ty tez dopochwowo bierzesz? Mi sie może juz cos przyplatalo. Chociaż wczoraj specjalnie nie wkladalam na noc i bylo ok a teraz zalozylam i znow piecze.