reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
hej Mamuśki :)

Malusiolka powodzenia na wizycie.Na pewno wszystko będzie pięknie. Trzymam kciuki :) Mój mąż był obecny wczoraj na badaniach :) i było to dla niego wspaniałe przeżycie :)

No moje Maleństwo, to nie takie maleństwo :) Jak tak dalej będzie rosło to powodzenia sobie życzę na porodzie SN :p

Niestety u nas wakacje w tym roku odpadają :(a szkoda...no ale ja się całą zimę byczyłam to nie narzekam :p

Miłego dnia Wam życzę Kochane :)

Dziewczyny ja wiem, że luty ale planujecie jakieś wyjazdy wakacyjne? :cool:

Ja planuję na początku lipca wyjazd na tydzień do Ustki.

O ruchach dziecka czytałam, że pierworódki odczuwają je ok 20 tygodnia, w następnej ciąży ok 16-18. Chociaż mam koleżankę, która twierdzi, że przy pierwszym dziecku czuła w 16 tc.

Dzień dobry laseczki :)
Życzę wam miłego dnia.

Ja dziś krótko spalam 4h. O 2 zgaga mnie złapala, masakra. Bolał mnie brzuch kolo żołądka, a później kulo w dole brzucha.
Dziewczyny macie czasami wrażenie jakbyście miały kamień w brzuchu? Wczoraj pierwszy raz miałam takie uczucie szczególnie jak położyłam się na boku.

spróbuj wypić mleko na zgagę. Mój tata miewa często i mu to pomaga. Ja szczerze mówiąc jak żyję nie miałam zgagi i nawet nie wiem jakie to uczucie :p

Co do uczucia kamienia to ja tak nie miałam nigdy. A wypróżniasz się regularnie? Może to zaparcia, złogi

Nie pamiętam kiedy poczułam ruchy, ale trochę to trwało zanim je rozpoznalam ;-) narzekalam, że znowu coś musiałam zjeść, bo mi znowu po kichach coś lata :-D ;-) :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

hej ;-)

Ja w 17tc czułam jakby mi ktoś chrupki w brzuchu zgniatał, a takich kopmniaków to hmm nie pamiętam sporo czasu minęło:errr:
A wakacje marzą mi się na mazurach, ale nie będę nic rezerwowała. W lipcu mąż ma urlop....jak będzie pogoda to coś na szybko znajdziemy.Zawsze lataliśmy gdzieś za granicę ale w 7 miesiącu się nie odważę choć mam i takie koleżanki. Ew wchodziła by w grę Chorwacja ale to za daleko jak samochodem:baffled:

Sreberko - wakacji nie planujemy już. Ale teraz, w marcu przed świętami jedziemy ze znajomymi w Alpy. Panowie na narty, a ja z koleżanką na spacery, bo ona też w ciąży. W ogóle wyjazd był zaplanowany, jak jeszcze nie byłyśmy w ciąży.

Witam!
Ja dziś jestem nie do życia. Mdłości, głowa mi pęka i okropnie zimno. Wczoraj wzięłam pod język pierwszą tabletkę Luteiny i poczułam się źle. Myślicie, że wzięcie luki może mieć związek ze złym samopoczuciem?
Miłego popołudnia.

reklama
Molly super, że wszystko jet dobrze z dzidziusiem.
Malusiolka powodzenia na wizycie.
Co do pierwszych ruchów to poczułam coś ok 20 tyg i nie do końca wiedziałam, że to "to". Te pierwsze ruchy podobne były do takiego laskotania.
Na wakacje chyba nigdzie się nie wybieramy.

Do góry