KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Smacznego Ann nna. Jejku wy o jedzeniu, a mnie żołądek juz się podnosi odnosi od samego czytania...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Smacznego Ann nna. Jejku wy o jedzeniu, a mnie żołądek juz się podnosi odnosi od samego czytania...
Po pobudce jestem i wściekle głodna, i mdli mnie potwornie. Nie lubię tego. Maleństwo urządza bunt na mięso, ser, słodkie... Po chlebie, makaronie jest mi w ustach gorzko. Za to jabłka i koktajle z mrożonych truskawek mogę pochłaniać w nieograniczonych ilościach. Warzywa na parze też nieźle się przyjmują, ale nie wszystkie. Jak na żarłoka, jakim jestem, czuję się mocno ograniczona.Ja wstaję rano i czuję się tak jakbym nie jadłam kilka dni . Mam wrażenie że głód mnie atakuje