reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
hej Mamuśki :)

Malusiolka powodzenia na wizycie.Na pewno wszystko będzie pięknie. Trzymam kciuki :) Mój mąż był obecny wczoraj na badaniach :) i było to dla niego wspaniałe przeżycie :)

No moje Maleństwo, to nie takie maleństwo :) Jak tak dalej będzie rosło to powodzenia sobie życzę na porodzie SN :p

Niestety u nas wakacje w tym roku odpadają :(a szkoda...no ale ja się całą zimę byczyłam to nie narzekam :p

Miłego dnia Wam życzę Kochane :)

Dziewczyny ja wiem, że luty ale planujecie jakieś wyjazdy wakacyjne? :cool:

Ja planuję na początku lipca wyjazd na tydzień do Ustki.

O ruchach dziecka czytałam, że pierworódki odczuwają je ok 20 tygodnia, w następnej ciąży ok 16-18. Chociaż mam koleżankę, która twierdzi, że przy pierwszym dziecku czuła w 16 tc.

Dzień dobry laseczki :)
Życzę wam miłego dnia.

Ja dziś krótko spalam 4h. O 2 zgaga mnie złapala, masakra. Bolał mnie brzuch kolo żołądka, a później kulo w dole brzucha.
Dziewczyny macie czasami wrażenie jakbyście miały kamień w brzuchu? Wczoraj pierwszy raz miałam takie uczucie szczególnie jak położyłam się na boku.

spróbuj wypić mleko na zgagę. Mój tata miewa często i mu to pomaga. Ja szczerze mówiąc jak żyję nie miałam zgagi i nawet nie wiem jakie to uczucie :p

Co do uczucia kamienia to ja tak nie miałam nigdy. A wypróżniasz się regularnie? Może to zaparcia, złogi

Nie pamiętam kiedy poczułam ruchy, ale trochę to trwało zanim je rozpoznalam ;-) narzekalam, że znowu coś musiałam zjeść, bo mi znowu po kichach coś lata :-D ;-) :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

hej ;-)

Ja w 17tc czułam jakby mi ktoś chrupki w brzuchu zgniatał, a takich kopmniaków to hmm nie pamiętam sporo czasu minęło:errr:
A wakacje marzą mi się na mazurach, ale nie będę nic rezerwowała. W lipcu mąż ma urlop....jak będzie pogoda to coś na szybko znajdziemy.Zawsze lataliśmy gdzieś za granicę ale w 7 miesiącu się nie odważę choć mam i takie koleżanki. Ew wchodziła by w grę Chorwacja ale to za daleko jak samochodem:baffled:

Sreberko - wakacji nie planujemy już. Ale teraz, w marcu przed świętami jedziemy ze znajomymi w Alpy. Panowie na narty, a ja z koleżanką na spacery, bo ona też w ciąży. W ogóle wyjazd był zaplanowany, jak jeszcze nie byłyśmy w ciąży.

Witam!
Ja dziś jestem nie do życia. Mdłości, głowa mi pęka i okropnie zimno. Wczoraj wzięłam pod język pierwszą tabletkę Luteiny i poczułam się źle. Myślicie, że wzięcie luki może mieć związek ze złym samopoczuciem?
Miłego popołudnia.

reklama
Molly super, że wszystko jet dobrze z dzidziusiem.
Malusiolka powodzenia na wizycie.
Co do pierwszych ruchów to poczułam coś ok 20 tyg i nie do końca wiedziałam, że to "to". Te pierwsze ruchy podobne były do takiego laskotania.
Na wakacje chyba nigdzie się nie wybieramy.

Do góry