reklama
hej Mamuśki
Malusiolka powodzenia na wizycie.Na pewno wszystko będzie pięknie. Trzymam kciuki Mój mąż był obecny wczoraj na badaniach i było to dla niego wspaniałe przeżycie
No moje Maleństwo, to nie takie maleństwo Jak tak dalej będzie rosło to powodzenia sobie życzę na porodzie SN
Niestety u nas wakacje w tym roku odpadają a szkoda...no ale ja się całą zimę byczyłam to nie narzekam
Miłego dnia Wam życzę Kochane
Malusiolka powodzenia na wizycie.Na pewno wszystko będzie pięknie. Trzymam kciuki Mój mąż był obecny wczoraj na badaniach i było to dla niego wspaniałe przeżycie
No moje Maleństwo, to nie takie maleństwo Jak tak dalej będzie rosło to powodzenia sobie życzę na porodzie SN
Niestety u nas wakacje w tym roku odpadają a szkoda...no ale ja się całą zimę byczyłam to nie narzekam
Miłego dnia Wam życzę Kochane
Martya
Fanka BB :)
Dziewczyny ja wiem, że luty ale planujecie jakieś wyjazdy wakacyjne?
Ja planuję na początku lipca wyjazd na tydzień do Ustki.
O ruchach dziecka czytałam, że pierworódki odczuwają je ok 20 tygodnia, w następnej ciąży ok 16-18. Chociaż mam koleżankę, która twierdzi, że przy pierwszym dziecku czuła w 16 tc.
Dzień dobry laseczki
Życzę wam miłego dnia.
Ja dziś krótko spalam 4h. O 2 zgaga mnie złapala, masakra. Bolał mnie brzuch kolo żołądka, a później kulo w dole brzucha.
Dziewczyny macie czasami wrażenie jakbyście miały kamień w brzuchu? Wczoraj pierwszy raz miałam takie uczucie szczególnie jak położyłam się na boku.
spróbuj wypić mleko na zgagę. Mój tata miewa często i mu to pomaga. Ja szczerze mówiąc jak żyję nie miałam zgagi i nawet nie wiem jakie to uczucie
Co do uczucia kamienia to ja tak nie miałam nigdy. A wypróżniasz się regularnie? Może to zaparcia, złogi
mamusia37
Zaangażowana w BB
hej ;-)
Ja w 17tc czułam jakby mi ktoś chrupki w brzuchu zgniatał, a takich kopmniaków to hmm nie pamiętam sporo czasu minęło
A wakacje marzą mi się na mazurach, ale nie będę nic rezerwowała. W lipcu mąż ma urlop....jak będzie pogoda to coś na szybko znajdziemy.Zawsze lataliśmy gdzieś za granicę ale w 7 miesiącu się nie odważę choć mam i takie koleżanki. Ew wchodziła by w grę Chorwacja ale to za daleko jak samochodem
Ja w 17tc czułam jakby mi ktoś chrupki w brzuchu zgniatał, a takich kopmniaków to hmm nie pamiętam sporo czasu minęło
A wakacje marzą mi się na mazurach, ale nie będę nic rezerwowała. W lipcu mąż ma urlop....jak będzie pogoda to coś na szybko znajdziemy.Zawsze lataliśmy gdzieś za granicę ale w 7 miesiącu się nie odważę choć mam i takie koleżanki. Ew wchodziła by w grę Chorwacja ale to za daleko jak samochodem
Sreberko - wakacji nie planujemy już. Ale teraz, w marcu przed świętami jedziemy ze znajomymi w Alpy. Panowie na narty, a ja z koleżanką na spacery, bo ona też w ciąży. W ogóle wyjazd był zaplanowany, jak jeszcze nie byłyśmy w ciąży.
Acgug
Witam!
Ja dziś jestem nie do życia. Mdłości, głowa mi pęka i okropnie zimno. Wczoraj wzięłam pod język pierwszą tabletkę Luteiny i poczułam się źle. Myślicie, że wzięcie luki może mieć związek ze złym samopoczuciem?
Miłego popołudnia.
Ja dziś jestem nie do życia. Mdłości, głowa mi pęka i okropnie zimno. Wczoraj wzięłam pod język pierwszą tabletkę Luteiny i poczułam się źle. Myślicie, że wzięcie luki może mieć związek ze złym samopoczuciem?
Miłego popołudnia.
reklama
Acgug
Molly super, że wszystko jet dobrze z dzidziusiem.
Malusiolka powodzenia na wizycie.
Co do pierwszych ruchów to poczułam coś ok 20 tyg i nie do końca wiedziałam, że to "to". Te pierwsze ruchy podobne były do takiego laskotania.
Na wakacje chyba nigdzie się nie wybieramy.
Malusiolka powodzenia na wizycie.
Co do pierwszych ruchów to poczułam coś ok 20 tyg i nie do końca wiedziałam, że to "to". Te pierwsze ruchy podobne były do takiego laskotania.
Na wakacje chyba nigdzie się nie wybieramy.