reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
najpierw przez brzuszek, ale Dzidzia była odwrócona dupką, a musiał zbadać nosek to pomerdał ją tą sondą dopochwową, to się obudziła i odwróciła :D to zbadał przy okazji resztę tą sondą, bo lepiej było widać, ale potem znowu przez brzuch :)
Molly super :-) jak była widoczna pupa i nie było widac jajek i siusiaka to obstawiam dziewczynkę :-)

Duże to Twoje dzieciątko :-) zazdraszczam :-D :-D za chwilę poczujesz ruchy :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Molly, super wiesci, bardzo sie ciesze ze wszystko ok:)

Ja wczoraj jadlam pizze na kolacje i deser w ktorym na bank byly jakies surowe jaja;( ale dobre bylo;)
Ser plesniowy na pizzy chyba jest ok, bo po obrobce termicznej. Na mojej byla suszona szynka, ale tez wyladowala w piecu przed zjedzeniem.

Co do wakacji, to ja chce pojechac nad morze, ale kiedy to sie uda nie wiem:(

ckai3e3kikq3p3qp.png

My też chcemy nad Morze :-) jak będzie ciepło w maju /czerwcu to skoczymy na tydzień.
Potem już będzie tłok....

My też chcemy nad Morze :-) jak będzie ciepło w maju /czerwcu to skoczymy na tydzień.
Potem już będzie tłok....

Tez myslalam o maju-czerwcu, ale nie wykluczam ze i pozniej pojade. Czas pokaze;)

Planuje tez zainstalowac w sypialni klimatyzacje, bo mam ogromne okno od zachodu i jak sa upaly to w ogole sie tu nie da spac. Juz w zeszlym roku bylo ciezko w 40st upaly, a jestem zdecydowanie cieplolubna o generslnie zawsze mi zimno; teraz bedzie jeszcze wielki brzuch:( to w sumie moj najwazniejszy punkt przygotowan do lata.

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
Duze maluchy rosna nam tu :) z ciekawosci sprawdzilam ile moj syn mial w 13 tyg i bylo to 7.7 cm
Pytanie do mam co maja juz szkraby. W ktorym tyg poczulyscie ruchy ? Mi sie wydaje ze w 20 tyg choc nie pamietam dokladnie a nigdzie sobie tego nie zapisalam

Do góry