reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
najpierw przez brzuszek, ale Dzidzia była odwrócona dupką, a musiał zbadać nosek to pomerdał ją tą sondą dopochwową, to się obudziła i odwróciła :D to zbadał przy okazji resztę tą sondą, bo lepiej było widać, ale potem znowu przez brzuch :)
Molly super :-) jak była widoczna pupa i nie było widac jajek i siusiaka to obstawiam dziewczynkę :-)

Duże to Twoje dzieciątko :-) zazdraszczam :-D :-D za chwilę poczujesz ruchy :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Molly, super wiesci, bardzo sie ciesze ze wszystko ok:)

Ja wczoraj jadlam pizze na kolacje i deser w ktorym na bank byly jakies surowe jaja;( ale dobre bylo;)
Ser plesniowy na pizzy chyba jest ok, bo po obrobce termicznej. Na mojej byla suszona szynka, ale tez wyladowala w piecu przed zjedzeniem.

Co do wakacji, to ja chce pojechac nad morze, ale kiedy to sie uda nie wiem:(

ckai3e3kikq3p3qp.png

My też chcemy nad Morze :-) jak będzie ciepło w maju /czerwcu to skoczymy na tydzień.
Potem już będzie tłok....

My też chcemy nad Morze :-) jak będzie ciepło w maju /czerwcu to skoczymy na tydzień.
Potem już będzie tłok....

Tez myslalam o maju-czerwcu, ale nie wykluczam ze i pozniej pojade. Czas pokaze;)

Planuje tez zainstalowac w sypialni klimatyzacje, bo mam ogromne okno od zachodu i jak sa upaly to w ogole sie tu nie da spac. Juz w zeszlym roku bylo ciezko w 40st upaly, a jestem zdecydowanie cieplolubna o generslnie zawsze mi zimno; teraz bedzie jeszcze wielki brzuch:( to w sumie moj najwazniejszy punkt przygotowan do lata.

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
Duze maluchy rosna nam tu :) z ciekawosci sprawdzilam ile moj syn mial w 13 tyg i bylo to 7.7 cm
Pytanie do mam co maja juz szkraby. W ktorym tyg poczulyscie ruchy ? Mi sie wydaje ze w 20 tyg choc nie pamietam dokladnie a nigdzie sobie tego nie zapisalam

Do góry