sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Normalnie musiałam się wrócić do łóżka, trzeba znaleźć inny sposób na mycie głowy pochylanie powoduje zawroty głowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Molly super :-) jak była widoczna pupa i nie było widac jajek i siusiaka to obstawiam dziewczynkę :-)najpierw przez brzuszek, ale Dzidzia była odwrócona dupką, a musiał zbadać nosek to pomerdał ją tą sondą dopochwową, to się obudziła i odwróciła to zbadał przy okazji resztę tą sondą, bo lepiej było widać, ale potem znowu przez brzuch
Mi się kluje morze lub BieszczadyCo do wakacji, to ja chce pojechac nad morze, ale kiedy to nie wiem
Tez myslalam o maju-czerwcu, ale nie wykluczam ze i pozniej pojade. Czas pokazeMy też chcemy nad Morze :-) jak będzie ciepło w maju /czerwcu to skoczymy na tydzień.
Potem już będzie tłok....
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Tez o tym pomyślałamJak tak wszystkie nad morze pojedziemy w jednym czasie, to Greenpeace zawołają, żeby nas do wody wrzucać